Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 16:30

5.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svratka veze bod z Jaroměřic


Branky


20

Zápas plný zvratů skončil dělbou bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

V Jaroměřicích se hrál zajímavý zápas plný branek, ve kterém po většinu času za delší konec tahali domácí, ale nakonec byli rádi za jeden získaný bod. První dvě branky padly v rychlém sledu. V 11. minutě se dostal do zakončení Prokeš a prostřelil Moučku - 1:0. Za chvíli bylo srovnáno. Ošmera lovil míč se sítě po střele Vítka - 1:1. I přes další šance další branka v prvním poločase nepadla. 

Oba týmy se rozešly smírně

Domácím stačili čtyři minuty druhého poločasu a už vedli. Melán ve 49. minutě poslal Jaroměřice do vedení - 2:1. Poté však zahodil tutovku Staněk a chvíli na to hosté srovnali, když se v 65. minutě dostal ke střele Solnička, který se trefil poprvé po přestupu z Herálce - 2:2. V 82. minutě už hosté vedli, když se prosadil důrazný Pech - 2:3. Domácí se hnali za vyrovnáním  a cenný bod nakonec zísali díky Staňkovi, který se trefil v 88. minutě - 3:3.



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměřice nad Rokytnou
Tomáš Hambálek (hráč): Na silně podmáčeném terénu jsme soupeře podcenili, kdy místo vedení 3:1, kdy Staněk neproměnil tutovku, hosté otočili a my jsme nakonec alespoň zachránili bod.

SK Svratka
František Mládek (asistent): Zápas proběhl na dost těžkém terénu, počasí nám nepřálo a chvílema to spíš připomínalo vodní pólo. Dvakrát se nám podařilo dorovnat a 10 minut před koncem jsme se dokonce dostali do vedení, ale to jsme bohužel udržet nedokázali. Bod pro oba soupeře je dle mého názoru spravedlivý.



Sestavy


FK Jaroměřice nad Rokytnou
O. Ošmera [-] - L. Škoda [-] , T. Foltýn [-] , D. Zahrádka [-] , J. Stejskal [-] - R. Svoboda [-] (88. T. Hambálek [-] ) , M. Prokeš [-] , M. Svoboda [-] , J. Záturecký [-] - T. Staněk [-] , Z. Melán [-] -

SK Svratka
P. Moučka [-] - M. Bureš [-] , P. Štěpánek [-] , M. Šuhaj [-] , T. Solnička [-] (90. T. Jambor [-] ) , J. Řádek [-] , J. Pech [-] , M. Fousek [-] (69. M. Hobza [-] ) , J. Vítek [-] , T. Ondra [-] , M. Ondra [-] (69. E. Kocour [-] )

ŽK: 2. J. Stejskal - 22. T. Ondra , 64. M. Fousek .
Hráči zápasu: Z. Melán - J. Vítek .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: CHROMÝ Karel - ŠIMKA Jaroslav, JÁN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Jaroměřicím se zatím daří a s nováčkem soutěže nebudou mít problém.

Tip: výhra domácích