3:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 16:30

5.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hamry potvrdily roli favorita


Branky


20

Domácí o své výhře rozhodli už v prvním poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Kladiváři přivítali na svém hřišti Rudíkov. Začátek utkání patřil jasně domácím a už v 5. minutě šli do vedení. Vít Franěk poslal dlouhou průnikovou přihrávku na Dominika Havlíka, ten utekl obraně a nájezd proměnil - 1:0. V 7. minutě to bylo již 2:0. Pěknou akci po přihrávce Davida Russa zakončil do odkryté branky Jakub Jun. Hamry dál diktovaly tempo hry, ale větší šance nepřicházely. Až ve 43. minutě využil Dominik Havlík propadnutého balonu, který vybojoval, udělal dlouhou kličku brankáři a zvýšil již na 3:0. 

Domácí si vedení pohlídali

Na začátku druhé půle chtěli ještě hosté s utkáním něco udělat, ale jejich střelecké pokusy mířily většinou mimo branku. Domácí si hlídali náskok a už se tolik dopředu nehnali. V 75. minutě mohl zvýšit ještě Jan Gančev, ale svoji střelu otřel pouze o tyčku a tak se již výsledek neměnil. 



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík (hráč): Do utkání jsme vstoupili výborně a rychle jsme vedli o dvě branky. V závěru poločasu jsme přidali třetí gól a bylo prakticky rozhodnuto. Začátek druhé půle jsme trochu zaspali, ale soupeř nás naštěstí nepotrestal, takže nakonec jsme to i vzadu zvládli na nulu.




Sestavy


FC Hamry nad Sázavou
L. Benc [-] - V. Zedníček [-] , D. Havlík [-] (83. J. Culek [-] ) , D. Russ [-] (67. A. Zátopek [-] ) , J. Gančev [-] , I. Sojma [-] , V. Franěk [-] , J. Lóži [-] (59. J. Miklík [-] ) , T. Novotný [-] , J. Jun [-] , A. Šabart [-]

FK Rudíkov
L. Doležal [-] - M. Mikyska [-] , L. Nožička [-] , L. Jura [-] , V. Rambousek [-] - J. Dobrovolný [-] , J. Trnka [-] , M. Outulný [-] , P. Malec [-] - O. Štolpa [-] , J. Pažourek [-]

ŽK: 79. J. Gančev , 88. A. Zátopek - 70. L. Nožička .
Hráči zápasu: A. Šabart , T. Novotný .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: CHROMÝ Karel - CHROMÝ Karel, MACH ING. Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Hamry nedají Rudíkovu šanci. Hostující celek odjede s prázdnou.

Tip: výhra domácích