3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Je důležité míti Haišmana


Branky


0

Vodní Stavby vstoupily jako favorit do utkání s Prazdrojem. Vstup do utkání se jim však příliš nepovedl. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prazdroj zaskočil domácí

Hosté uštědřili ránu vodníkům, když se ve druhé minutě dostali do vedení. Rychlý protiútok vyústil až v centr za vápno, kde si balón našel Michal Ranš a utaženou ranou do šibenice otevřel skóre zápasu. Domácím pár minut trvalo, než se z gólu vzpamatovali. Vše tedy na sebe vzal vodník Jiří Haišman a dvěma góly z 20. a 33. minuty převážil misky vah na stranu Vodních Staveb. První branka byla z kategorie šťastných, když se míč tak tak dostal po zemi za brankovou čáru. Druhá trefa byla krásně umístěná do protipohybu brankáře Šůhy. V nastavení první půle došlo k ošklivému zranění jediného střelce Prazdroje - Mcihala Ranše. Po souboji špatně dopadl, z čehož vyšel se zlomeným zápěstím. 

Poklidné dohrání zápasu

Ve druhém poločasu měli domácí hráči převahu a v poklidu si výsledek hlídali. V 75. minutě vše stvrdil pohledným gólem Martin Mařík. K suverénímu výkonu vodníků ve druhé půli přispěli také kvalitní střídající hráči. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vodní stavby Plzeň
Stanislav Větrovský (sekretář): Hned na úvod šok pro domácí, ve druhé minutě krásná střela do šibenice. Trvalo dlouho, než se ze šoku domácí vzpamatovali, ale do poločasu Haišman otočil skóre. Ve druhé půli domácí kontrolovali utkání a ještě brankou Maříka navýšili skóre na konečný stav 3:1.

SK Roudná
Pavel Šůha (hráč): První půli jsme byli dvacet minut lepší, poté jsme dostali dva góly, celkem nešťastné. Do druhé půle došlo ke střídání v týmu domácích, které je nakoplo a zápas rozhodli.



Sestavy


TJ Vodní stavby Plzeň
J. Frýdl [-] - V. Čech [-] , J. Fiala [-] , M. Nolč st. [-] (63. M. Karas [-] ) , M. Sýkora [-] - M. Lochman [-] (46. M. Mařík [-] ) , T. Bláha [-] (82. L. Hosnedl [-] ) , T. Sýkora [-] , M. Peroutka [-] - D. Štec [-] , J. Haišman [-] -

SK Roudná
P. Šůha [-] - J. Diviš [-] , A. Dejmek [-] , D. Urie [-] , P. Hyneš [-] , M. Ranš [-] (46. V. Brejcha [-] ) , P. Brichcín [-] , J. Hostička [-] , P. Hein [-] , P. Kratochvíl [-] , P. Křepelka [-]

ŽK: 33. M. Nolč st. , 49. T. Sýkora , 57. M. Sýkora - 28. J. Hostička , 35. J. Diviš .
Hráči zápasu: J. Haišman - M. Ranš .
Místo: Tráva. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Čožík Marek - HAVEL Jaroslav (N), KRÝDA Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.