Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2021 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stařeč vydřela bod v Přibyslavicích


Branky


15

Domácí vedli už o dvě branky, ale nakonec se body dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Diváci viděli zajímavé utkání s mnoha šancemi a akcemi na obou stranách. Domácí začali výborně a hned ve 4. minutě přeloboval hostujícího brankáře Lopatář - 1:0. Hosté potom utkání vyrovnali, měli několik šancí, ale paradoxně to byli domácí, kteří při jedné ze svých akcí zvýšili hlavou v 29.minutě opět Lopatářem na rozdíl 2 branek - 2:0. Zvýšené úsilí hostů přineslo své ovoce ještě v 1. poločase, kdy se jim podařilo Strouhou v 35.minutě snížit - 2:1.

Hosté po přestávce srovnali

Hosté se ve druhé půli snažili o vyrovnání, což se jim nakonec v 77. minutě Dvořákem podařilo - 2:2.  Vůbec celá druhá půle přinesla na obou stranách několik tutových šancí, ale buď je zlikvidovali dobře chytající brankáři, nebo střelci v koncovce selhali, a tak utkání skončilo nakonec spravedlivou dělbou bodů, přestože na tyče a břevna vyhráli domácí 3:1.         



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice
Vojtěch Škorpík (hráč): Zápas jsme začali tak, jak jsme chtěli. V první půli jsme měli hodně šancí a je škoda, že jsme toho nevytěžili více. Ve druhé půli naše aktivita opadla a hosté toho využili. S bodem se musíme spokojit.

TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): Dle vývoje zápasu asi spravedlivé dělení bodů. Nám vůbec nevyšel začátek zápasu, dlouhé nákopy a rychlé protiútoky domácích nám dělaly velké problémy. Když připočteme řadu chyb v defenzívě tak jsme brzo prohrávali o dvě branky. Postupně jsme však naši defenzívu zlepšovali a lépe zachytávali brejky domácích. I my jsme se začali dostávat do šancí a ještě do poločasu jsme snížili. Druhý poločas jsme začali lépe a ve velké snaze o vyrovnání. Šance byly na obou stranách, ale vyrovnat se nám podařilo až po přeskupení hry se třemi obránci a posíleným útokem. Vyrovnání zařídil právě střídající Ondra Dvořák. U nás po zranění velmi dobře zahrál v obraně Marek Bříza a v útoku si po dobrém výkonu připsal dvě gólové asistence Kuba Zejda.



Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice
D. Vrbka [-] - L. Drapák [-] (76. M. Molák [-] ) , L. Lopatář [-] , M. Picmaus [-] , M. Matějek [-] , M. Bukáček [-] , V. Škorpík [-] , S. Roubec [-] , M. Kopeček [-] (32. O. Havlena [-] ) , M. Kopeček [-] , J. Skrobikowski [-]

TJ Sokol Stařeč
F. Rohony [-] - J. Zejda [-] , M. Kaňka [-] , F. Strouha [-] , . Havlíček [-] , D. Tomek [-] (74. J. Svoboda [-] ) , D. Lorenc [-] , V. Smejkal [-] (71. O. Dvořák [-] ) , M. Bříza [-] , L. Lauš [-] , R. Valíček [-]

ŽK: 66. D. Tomek , 85. F. Strouha .
Hráči zápasu: L. Lopatář - J. Zejda , M. Bříza .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: STRAKA Karel - KALÁŠEK Martin, VEJMĚLEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tady nevím, co čekat, hosté mají problémy se sestavou, domácí čekají na první výhru. Více věřím domácímu týmu. Střelec Luboš Lopatář bude mít svůj den.

Tip: výhra domácích