4:1
(1:0)
51. M. Trnka (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2021 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Bíteš potvrdila roli favorita


Branky


44. D. Rozum , 69. D. Rozum , 85. J. Pokorný , 87. J. Ondrák - 51. M. Trnka (p.)
15

Domácí potvrdili body ze Stonařova a podruhé vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Domácí vstoupili do utkání lépe než soupeř, který se spoléhal na jednoduchou hru ze zabezpečené obrany. Velká Bíteš se poměrně jednoduše dostávala do šancí, ale trápilo ji zakončení. Hlavička Pokorného nebo zakončení Rozuma či Ondráka góly neskončili. Těsně před přestávkou agilní Mahel zatáhnul míč do vápna, předložil ho Pokornému, který nastřelil obě tyče a následně měl před prázdnou bránu snadnou úlohu Rozum – 1:0.

Domácí si vedení pohlídali

Krátce po poločase přišla první komplikace, průnik hostujícího kapitána do vápna řešil Mahel faulem a kopala se penalta. Tu s přehledem proměnil Trnka a vyrovnal - 1:1. Domácí fanoušci se nakonec dočkali v 69. minutě, Šperka „šajtlí“  vtipně vysunul Rozuma, který v samostatném úniku překonal Holíka v hostující brance – 2:1. Hosté v závěru vrhli všechny síly do útoku a za to zaplatili. Nejprve v 85. minutě vymetl šibenici Pokorný a o dvě minuty později po pěkné akci uzavřel skóre do poloprázdné branky Ondrák - 4:1. 



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš B
F. Klíma [-] - P. Kaštan [-] (74. F. Svoboda [-] ) , O. Švanda [-] , M. Švanda [-] , P. Loup [-] - T. Mahel [-] (55. J. Jakeš [-] ) , L. Daněk [-] (85. M. Chadim [-] ) , D. Rozum [-] , T. Šperka [-] - J. Ondrák [-] (85. J. Mejzlík [-] ) , J. Pokorný [-] (85. A. Lunda [-] ) -

SK Blatnice
J. Holík [-] - Z. Eberl [-] , J. Trnka [-] , M. Trnka [-] , D. Lojka [-] (84. J. Dusík [-] ) , J. Šimek [-] , M. Hutař [-] , T. Cech [-] (79. P. Durda [-] ) , M. Karásek [-] , F. Rumíšek [-] , M. Svoboda [-]

ŽK: 64. P. Kaštan - 58. F. Rumíšek , 61. M. Trnka .
Hráči zápasu: J. Pokorný , T. Šperka .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: CHROMÝ Karel - CHROMÝ Karel, KOLAŘÍK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Pokud domácí naváží na poctivý výkon z druhé půle u nás, tak jsem přesvědčený, že proti nováčkovi doma nezaváhají a budou brát tři body.

Tip: výhra domácích