P. Malec 52.
1:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté s přehledem vyhráli


Branky


52. P. Malec - 11. M. Svoboda , 13. M. Prokeš (p.) , 41. L. Škoda , 81. L. Škoda
15

V Rudíkově bylo jasno už po poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

V Rudíkově se na gól dlouho nečekalo, v 11. minutě hosté přehráli domácí hráče na pravé straně, přišel centr na vzdálenější tyč domácí branky a tam byl nikým nehlídaný hostující Svoboda Michal a nebylo pro něj problém poslat míč do odkryté brány - 0:1. Domácí se z toho ještě ani nestačili oklepat a přišla další nedůslednost na levé straně domácího týmu a za záchranou páku zatáhl domácí obránce, ale tak nešťastně, že z toho byl pokutový kop, který proměnil Prokeš a tak to bylo ve 13. minutě utkání už 0:2. Domácí nezbývalo než začít být aktivnější a tlačit se k bráně hostů. V 17. minutě přišel náznak šance, Malec hlavou posunul míč na Pažourka a ten také hlavou zakončoval, ale brankář hostů byl na svém místě. Ve 22. minutě utekl hostujícímu obránci Trnka, zaběhl až do vápna, ale místo střely ještě přihrával a vše vyřešil obránce hostů. Ve 29. minutě podnikli domácí rychlý útok – centr na Trnku a ten předběhl stopery a před sebou měl vyběhnutého brankáře Ošmeru, ale Trnka ho přehodit nedokázal. Ve 31, minutě byl aut hostů, ti okamžitě vhodili na hráče Škodu, ten zatáhl míč po levé straně a poslal centr do vápna domácího týmu, kde našel Prokeše, ale ten v jasné šanci neodhadl míč a tak z toho nakonec nic nebylo. Ve 36. minutě předvedl individuální akci domácí Pažourek, obešel dva protihráče, posunul na Outulného a ten poslal centr do vápna hostů, ve vápně si míč našel Malec, ale z malého vápna poslal slabou střelou míč do rukou brankáře hostů. Jak se proměňují šance, ukázali domácím hosté domácím opět ve 41. minutě. Chyboval domácí Jura v rozehrávce, následoval rychlý útok po pravé straně, pak centr pod sebe a tam nekompromisně pod břevno poslal hostující Škoda - 0:3. Poslední šanci první první půle měli domácí, Trnka se dostal ke střele, trefil bránícího hráče hostů, míč se odrazil k Malcovi a ten jen vyprášil rukavice Ošmerovi.

Hosté si vedení pohlídali

Do druhé půle vlítli domácí se snahou s výsledkem ještě něco udělat. Hned ve 47. minutě rozehrával rohový kop Chyba, poslal míč na ke vzdálenější tyči a tam byl kapitán domácích Nožička, z voleje zakončoval levou nohou, ale míč skončil mimo tyče. Ve 41. minutě chyboval brankář hostů Ošmera při rozehrávce, přihrál domácímu Pažourkovi a ten vystřelil, Ošmera svoji chybu napravil a na dvakrát míč měl bezpečně v rukou. V 50. minutě poslali domácí centr z pravé strany, míč propadl mezi bránícími hráči hostů a doskákal až k Trnkovi, ten byl v těsné blízkosti brankáře hostů a pokusil se ho přehodit, ale přehodil i branku. V 52. minutě se konečně domácí dočkali, u počátku akce byl Chyba, poslal míč na pravou stranu Pažourkovi, ten poslal prudký centr před bránu, tam byl Malec a hned zakončoval, trefil brankáře, míč se od Ošmery odrazil opět k Malcovi a Malec hlavou poslal míč konečně do sítě hostů - 1:3. V 65. minutě domácí Štolpa přeloboval hostující hráče, tam si zaběhl Trnka a poslal z levé strany centr před bránu, Outulný na míč nedosáhl. Domácí cítili šanci a tak vše vrhli do útoku, otevírali tak vrátka v obraně pro útoky hostů a v 81. minutě se dostali hosté do obrovské šance, tu domácí brankář Doležal ještě zlikvidoval a míč vyrazil, míč získal hostující Škoda a ten už věděl co s míčem, svoji druhou brankou v utkání stanovil konečný výsledek - 1:4. Nic na tom už nezměnili šance domácího týmu v 90. minutě, kdy se nejprve do šance dostal Štolpa, jeho zakončení hlavou vyrazil Ošmera, akce pokračovala. Míč získal Nožička, poslal míč z pravé strany do vápna hostů a tam našel Pažourka, který hlavou poslal míč nad bránu. Domácí nakonec utrpěli debakl a to hlavně díky tomu, že hosté proměnili skoro každou šanci a domácí nevyužili ani ty vyložené.



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov
Lukáš Trnka (asistent): Vstup do zápasu byl z naší strany velice špatný a brzy jsme prohrávali o dvě branky. V dalším průběhu jsme mohli snížit, ale nedokázali jsme využít vytvořené šance. Navíc soupeř do poločasu svůj náskok ještě zvýšil. Ve druhé půli se nám konečně podařilo vstřelit branku, ale další možnosti zůstaly opět nevyužity. V závěru jsme udělali další chybu v obraně, kterou soupeř potrestal.

FK Jaroměřice nad Rokytnou
Ondřej Pevný (vedoucí): Jaroměřice byly v první poločase jasně lepším, když domácí těžko stíhali Svobodu na pravé straně, který sázel jeden centr za druhým. Po změně stran domácí sice snížili a zvedli tlak, ale vše dokončil Škoda.



Sestavy


FK Rudíkov
L. Doležal [-] - V. Rambousek [-] , L. Nožička [-] , L. Jura [-] - J. Trnka [-] , P. Malec [-] , M. Outulný [-] , J. Dobrovolný [-] - O. Štolpa [-] , J. Pažourek [-] , J. Chyba [-] (86. J. Koch [-] )

FK Jaroměřice nad Rokytnou
O. Ošmera [-] - J. Stejskal [-] , D. Zahrádka [-] , T. Foltýn [-] (83. D. Vydra [-] ) , J. Urbánek [-] - M. Svoboda [-] , R. Svoboda [-] , L. Škoda [-] , M. Prokeš [-] - T. Staněk [-] , D. Částek [-] (62. T. Přibyl [-] )

ŽK: 79. J. Pažourek - 58. M. Prokeš , 61. T. Foltýn .
Hráči zápasu: L. Škoda , M. Svoboda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PŮLPÁN Ondřej - BULÍN Filip, SVOBODA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Jaroměřice budou dle mého názoru okupovat nejvyšší patra tabulky a potřebují konečně zabrat za tři body. Přestřelku ve prospěch hostujícího týmu by měl podpořit pár brankami Juraj Záturecký.