1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Lukách nerozhodně


Branky


15

Domácí své šance zahazovali a nakonec berou jen bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Od prvních minut byl zápas  čistě v režii domácích hráčů, kteří se dostávali do slibných šancí. Na druhé straně se osmělili i hosté, kteří dvakrát zahrozili po standardních situacích a z jedné z nich po závaru orazítkovali brankovou konstrukci domácích. Ve 30. minutě dostali domácí hráči příležitost zahrávat pokutový kop. Penaltu dobrým zákrokem zneškodnil hostující brankář a z následné dorážky pálili domácí vysoko nad branku. Do konce poločasu šli domácí ještě dva sami na brankáře, ale ani z této situace se jim nepodařilo skórovat. 

Oba týmy přidaly po jedné brance

Druhý poločas pokračoval v podobném duchu jako ten první. Hráči Luk pokračovali v festivalu zahazování šancí a hosté občas zahrozili po brejcích. V 62. minutě se domácí konečně dočkali, kdy dobře zahranou standardní situací uklidil ve skluzu do sítě domácí Pokorný - 1:0. Loučtí i nadále pokračovali v zahazování šancí a jak to tak ve fotbale bývá a platí "nedáš - dostaneš" V 82. minutě se po nedůrazu domácích při standardce prosadili i hosté. Potrestali tak domácí lehkovážnost v zakončení a odváží si bod - 1:1.



Ohlasy k zápasu


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
Milan Bratršovský (trenér): Z naší strany to byl festival zahozených šancí. Hosté nás za to v závěru ztrestali a nakonec máme jenom bod. Škoda.




Sestavy


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
J. Kanswohl [-] - F. Bulant [-] (90. M. Nekula [-] ) , L. Vařejka [-] (46. M. Poláček [-] ) , D. Mitev [-] , P. Navrátil [-] , L. Tuma [-] , D. Sommer [-] (87. O. Petr [-] ) , J. Večeřa [-] , P. Číhal [-] , T. Pokorný [-] , V. Caha [-]

FC Hamry nad Sázavou
L. Benc [-] - L. Krejčí [-] (46. A. Zátopek [-] ) , I. Sojma [-] , K. Suský [-] (80. M. Srnský [-] ) , J. Culek [-] (62. F. Chlubna [-] ) , V. Franěk [-] , J. Zeman [-] , J. Lóži [-] , T. Novotný [-] , J. Jun [-] , A. Šabart [-]

ŽK: 31. F. Bulant , 86. D. Sommer - 34. J. Zeman , 65. A. Šabart .
Hráči zápasu: L. Benc .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: KRYMOVÁ Martina - HOLUB Radim, NOVÁK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Prozatím remízoví králové z Luk se konečně doma dočkají. Kdy jindy než o pouti a proti atraktivnímu, ale nepříjemnému soupeři z Hamrů. Stačí uhlídat střelce Havlíka (smích).

Tip: výhra hostů