Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2021 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměřice doma padly


17

Třebíčská FŠ potvrdila roli favorita a bere tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Směr utkání udala hned 4. minuta. Na rohový kop hostů si naskočil Hráček a favorit celého utkání šel do vedení - 0:1. Domácí se na chvíli vzepjali a byli vyrovnaným soupeřem. Odměnou jim byla vyrovnávací branka Zátureckého, který nachytal gólmana hostů Slatinského na švestkách - 1:1. Hosté však hned za dalších sedm minut odpověděli druhou brankou. Jejím střelcem byl Dvořák - 1.2. Od té chvíle měli hosté jasnou převahu, ale další branka do přestávky nepadla.

Hosté si vedení pohlídali

Utkání mělo podobný scénář i po přestávce, kdy domácím začali docházet síly a horko těžko zachytávali rychlonohé hosty. V 70. minutě se trefil Jeřábek a hosté vedli o dvě branky - 1:3. Poté už se utkání jen dohrávalo.



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměřice nad Rokytnou
Tomáš Hambálek (hráč): Jaroměřice do nové sezóny vstoupily vlažně, kdy již ve 4. minutě jsme inkasovali po rohu. Poté se hra vyrovnala a Juraj Záturecký nachytal brankáře hostů na švestkách. Pak už domácí jen bránili doslova letce z Fošky




Sestavy


FK Jaroměřice nad Rokytnou
O. Ošmera [-] - T. Hambálek [-] (74. T. Foltýn [-] ) , J. Stejskal [-] , D. Zahrádka [-] - J. Záturecký [-] , Z. Melán [-] , R. Svoboda [-] (88. D. Částek [-] ) , M. Svoboda [-] , L. Škoda [-] - M. Prokeš [-] , T. Staněk [-]

SK Fotbalová škola Třebíč
J. Slatinský [-] - L. Raitmajer [-] , P. Saitl [-] (75. M. Kratochvíl [-] ) , V. Lampíř [-] , L. Tomek [-] - T. Zacha [-] , O. Molák [-] (75. M. Trnavský [-] ) , V. Dvořák [-] (58. O. Jeřábek [-] ) , L. Hráček [-] - M. Hobza [-] (52. T. Hobza [-] ) , D. Adam [-] (52. J. Zahrádka [-] )

ŽK: 40. J. Záturecký .
Hráči zápasu: V. Lampíř .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: JANÍČEK Marek - FRANC Miloš, ŠABACKÁ Lucie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Dominik Havlík
Tip experta: výhra hostů

Foška bude určitě i letos patřit k aspirantům na postup. První utkání vyhraje větším gólovým rozdílem.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů