2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2021 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohdalov získal tři šťastné body


Branky


12. P. Neuman , 88. A. Neuman - 22. M. Skryja
17

Domácím přihrála tři body šťastný branka v závěru zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Do pouťového utkání vstoupili lépe domácí a po střele Pavla Neumana z 25 metrů šli do vedení, když se hostující brankář po dvou zblokovaných střelách ze strany nestihl dostat do ideálního postavení a míč tak skončil v síti - 1:0. Brankář Doležal však v prvním poločase držel svůj tým ve hře, když předvedl několik skvělých zákroku včetně dvou chycených nájezdů. Hosté udeřili po propadnutí domácích po standardní situaci, Skryja tak měl při samostatném nájezdu dost času na přesné zakončení - 1:1. Další branka v úvodním dějství nepadla, do kabin tak šli spokojenější hosté.

Domácí v závěru rozhodli

V kabině domácích žádná bouřka nebyla, nebyl důvod k panice a bylo potřeba držet se jednoduchých pokynů - hrát stále svoji hru a být trpěliví. Bohdalovští tak na hřišti celý druhý poločas dominovali, útoky však končily nepřesným zakončením. V 73. minutě se na trápení domácích už nemohl dívat hostující hráč, který při snaze dostat míč do bezpečí zamířil přesně k tyči, Doležal ale vyrazil míč skvěle na roh. Těch kopali domácí v zápase opravdu hodně, ale ani z nich se nedařilo skórovat. Rozhodnout tak nakonec museli přeci jen tak trochu hosté, jejich pomalou malou domů vystihl Aleš Neuman, obešel brankáře a z úhlu trefil opuštěnou branku - 2:1. Stejně jako vloni tak domácí vyhráli pouťové utkání 2:1 gólem v závěru a za týden budou chtít potvrdit 3 body, stejně jako vloni, proti Jaroměřicím.



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov
Roman Velín (brankář): V utkání jsme potvrdili dvě věci z přípravných zápasů - kvalitní předvedený výkon ale i trápení v zakončení. Nakonec jsme ale svou bojovností ten rozhodující gól dali. Děkujeme všem, kteří se podíleli na pouťovém víkendu v areálu hřiště.




Sestavy


Sokol Bohdalov
R. Velín [-] - O. Chalupa [-] , Z. Novotný [-] , P. Fabík [-] , J. Večeřa [-] - L. Krčál [-] (90. V. Pokorný [-] ) , F. Boháček [-] , A. Neuman [-] , P. Neuman [-] - V. Koukal [-] , J. Švoma [-] (52. D. Skála [-] ) -

FK Rudíkov
L. Doležal [-] - M. Mikyska [-] , L. Nožička [-] , L. Jura [-] , J. Dobrovolný [-] - M. Outulný [-] , P. Malec [-] , J. Trnka [-] , O. Štolpa [-] (72. J. Koch [-] ) - J. Pažourek [-] , M. Skryja [-] (46. D. Lehký [-] )

ŽK: 42. L. Krčál , 47. P. Neuman , 82. P. Fabík - 71. L. Nožička .
Hráči zápasu: A. Neuman - L. Doležal .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: CHROMÝ Karel - CHROMÝ Karel, MRÁZEK Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Dominik Havlík
Tip experta: výhra domácích

Trenér Machatka jistě připravil své svěřence velmi dobře na novou sezónu, proto doma urve těsné vítězství Bohdalov.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích