2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2021 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Přibyslavicích se zrodila remíza


Branky


17

Hosté po poločase vedli, ale během druhé půle o vedení přišli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Celé utkání mělo docela slušnou úroveň, ale až do 26. minuty se na hřišti v podstatě nic nedělo. Oba týmy produkovaly systém krátkých  přihrávek po zemi, ale hra se pohybovala pouze mezi vápny bez jakéhokoliv zakončení na branku. Až ve zmiňované minutě se uvolnil ve vápně Číhal a první hostující střelou,  kdy  prostřelil domácího brankáře dostal hosty do vedení - 0:1. Hráči z Luk se potom v 34. minutě dostali podruhé do šestnáctky domácích, využili zaváhaní domácí obrany a vedli již o dvě branky. Trefil se Sommer. - 0:2. Domácí se otřepali a  podařilo se jim ještě do poločasu snížit ve 42. minutě díky Lopatářovi - 1:2. 

Domácí po přestávce srovnali

Hned v úvodu měli domácí dvě výborné šance, ale zle s nimi naložili. Nakonec se jim podařilo vyrovnat v 56. minutě z trestného kopu, který krásně zužitkoval domácí Drapák - 2:2. Po vyrovnávacím gólu tempo hry poněkud opadlo, nicméně do konce utkání zachraňovali domácí obránci dvě hostující tutovky z brankové čáry, domácí pak nedokázali překonat obětavě hrající hostující obranu. I když domácí měli o něco více ze hry, tak remíza je z hlediska průběhu celého utkání spravedlivá. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice
Vojtěch Škorpík (hráč): Zápas se hrál ve velmi slušném tempu, kde jsme měli více ze hry, ale soupeř dobře bránil a nepouštěl nás do vyloženějších šancí. Veškeré větší šance první půle byli v podstatě využity. Druhá půle už byla více otevřenější a oba týmy měli více vyloženějších šancí. Konečná remíza je nejspíše spravedlivá pro oba tymy.

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
Milan Bratršovský (trenér): Myslím si, že remíza byla nakonec spravedlivá. Domácí byli asi častěji na balónu, ale větší šance na rozhodnutí zápasu jsme měli my. Nám hodně pomohl Jirka Kanswohl, který posbíral hodně nakopávaných balonů a tím pádem jsme dokázali eliminovat případné větší hrozby domácích. Pochvalu si určitě zaslouží i ti naši mladí kluci, někteří hráli dokonce první zápas za Áčko a zvládli to se ctí. Na druhou stranu by to pro ně měla být i motivace do další práce, protože je určitě co zlepšovat.



Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice
D. Vrbka [-] - L. Lopatář [-] , L. Drapák [-] , O. Havlena [-] (80. M. Picmaus [-] ) , P. Čermák [-] , M. Matějek [-] , V. Škorpík [-] (60. J. Rambousek [-] ) , S. Roubec [-] , J. Tajovský [-] (70. L. Sekerka [-] ) , M. Kopeček [-] , M. Bukáček [-]

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
J. Kanswohl [-] - K. Kostka [-] (55. M. Nekula [-] ) , M. Bratršovský [-] , F. Toman [-] (80. M. Poláček [-] ) , M. Vaníček [-] , L. Tuma [-] , D. Sommer [-] (69. M. Kolda [-] ) , J. Večeřa [-] , M. Kubeš [-] , P. Číhal [-] , V. Caha [-]

Hráči zápasu: L. Drapák , M. Matějek , M. Bukáček - L. Tuma .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KLINER Jan - SUCHÁNEK Miroslav, SVOBODA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Dominik Havlík
Tip experta: remíza

Dva velmi vyrovnané týmy. Očekávám, že padne více branek, ale utkání skončí dělbou bodů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích