J. Pech 15.
P. Štěpánek 84. (p.)
2:2
(1:1)
38. M. Trnka (p.)
78. M. Trnka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2021 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Svratce se body dělily


Branky


15. J. Pech , 84. P. Štěpánek (p.) - 38. M. Trnka (p.) , 78. M. Trnka
16

Noví účastníci soutěže si v prvním podzimním kole body rozdělili. Každý kopal po jedné penaltě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Začátek byl v režii domácích, drželi více balón a vytvářeli si i více šancí. Ovšem střely Pecha, Bureše ani Makovského brankáře hostí moc neprověřily. První radost domácích přišla v 15. minutě, kdy po faulu na Makovského zahrával přímý kop Bureš a našel přesně hlavu Pecha, který z velké dálky míč uklidil přesně k tyči - 1:0. Domácí najednou jakoby byli spokojeni s vedením a polevili. Toho využil soupeř a převzal otěže zápasu. Hosté byli více na balonu a vytvářeli si více šancí. Domácí ale držel nad vodou dobře chytající Moučka. Ve 38. minutě po nešťastném odkopu Šuhaje, který místo míče štrejchl nohu útočníka hostí, přišla první penalta. Trnka poslal Moučku na druhou stranu a zkušeně proměnil - 1:1. V poslední minutě prvního poločasu se ještě Moučka blýskl skvělým zákrokem proti střele hráče hostí, kterou vyrazil těsně nad břevno.

Domácí v závěru srovnali

Druhý poločas začal tak, jak skončil ten první. A to převahou hostí. Ti sice byli více na míči, ale moc šancí si nevytvořili. A tak se opět o slovo přihlásili domácí, kteří od 65. minuty začali soupeře přehrávat. Ovšem hlavička Ondry, střela Štěpánka a ani dobrý pokus Fouska brankami neskončily. Následně po jednom z brejků, kdy šel hostující hráč sám na Moučku, který mu čistě vzal balon pod nohama, hlavní rozhodčí nařídil penaltu. Míč si opět postavil Trnka a v 78. minutě poslal hosty do vedení - 2:1. Následně pokračoval opět tlak domácích. A o šest minut později přišla i penalta pro domácí borce po souboji Pecha s jedním z obránců hostí. I v tomto případě se o penaltu pravděpodobně nejednalo. Nicméně míč si na puntík postavil Štěpánek a nekompromisně proměnil - 2:2. V posledních minutách přišly ještě obrovské šance domácího Ondry a Pecha, ovšem bez úspěchu. 



Ohlasy k zápasu


SK Svratka
František Mládek (asistent trenéra): Bylo znát, že je to první ostrý zápas skoro po roce. Remíza byla zasloužená pro oba celky. Co nás nejvíce z tohoto zápasu mrzí, je zranění kapitána Kaliny, u kterého to vypadá na delší pauzu od fotbalu. Zvláštní bylo počínání rozhodčího, který pískal skoro každý kontakt, takže hra byla hodně kouskovaná. A ty již zmiňované dvě “penalty” celkovému dojmu taky moc nepřidaly.




Sestavy


SK Svratka
P. Moučka [-] - M. Bureš [-] , M. Šuhaj [-] , J. Řádek [-] , J. Pech [-] , M. Fousek [-] , J. Lédl [-] , Z. Kalina [-] (57. M. Hobza [-] ) , P. Makovský [-] (35. P. Štěpánek [-] ) , T. Ondra [-] , M. Ondra [-] (85. T. Jambor [-] )

SK Blatnice
J. Holík [-] - M. Sova [-] (90. Z. Eberl [-] ) , D. Lojka [-] , M. Karásek [-] , J. Trnka [-] , M. Trnka [-] , J. Šimek [-] , T. Cech [-] , F. Rumíšek [-] , M. Svoboda [-] , M. Hutař [-]

ŽK: 19. T. Ondra , 44. M. Fousek , 78. P. Moučka - 30. M. Svoboda , 90. M. Sova .
Hráči zápasu: J. Pech - M. Trnka .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ZADINA Petr - NEBOLA Jaroslav, ŽĎÁNSKÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
9. 8. 2021 09:51
Podle všeho sudí Zadina i přes dlouhou pauzu neztratil nic ze svého umu a nadále si drží svůj standard :))))

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Dominik Havlík
Tip experta: výhra domácích

Pro nás dva nové týmy v soutěži. Svratku známe z působení v okresním přeboru a myslím, že doma vyhraje a prosadí se Petr Štěpánek.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích