4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2021 14:00

14.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas se smutným výsledkem pro TJ Tis


Branky


24. M. Blaško , 57. J. Svěrák (p.) , 76. M. Blaško , 82. D. Blaško
9

Zápas s pomalou rozehrou a rozjetím zápasu až ve druhém poločasu se odehrál 6:11 ve 14:00 za příjemného počasí s 80 diváky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pomalý začátek

Zápas začal pomaleji než by všichni očekávali. K prvnímu gólu došlo až ve 24. minutě od Mariana Blaška z Batelova po agresivním útoku celého týmu a střele na roh branky. Ve 39 minutě došlo ještě k velké šanci Tisu po tom co Petr Šidlák střelil krásnou střelu na horní roh branky, tu ale dokázal Milan Cháb chytit neskutečným zákrokem který všem pořádně otevřel oči. K žádnému dalšímu gólu ale v první polovině nedošlo a skončila tedy s výsledkem 1:0 pro Batelov.

Rozjezd zápasu

V druhé polovině zápasu konečně začali padat pořádné góly. A to hned v 57. minutě od Josefa Svěráka z pokutového kopu za tvrdou hru střelou která byla tak rychlá že ji diváci sotva viděli. Tis se snažil tvrdě bojovat a snažil se převzít dominanci hry kterou doteď Batelov měl celou hru. To se mu ale nepovedlo a  v 76. minutě Batelov skóroval znovu. Tentokrát skóroval zase Marian Blaško po svém klasickém bleskovém útoku a střelou do středu branky po zmatení brankáře. Tis se stále snažil a do zápasu dával 120% ale Batelov měl prostě na vrch a v 82. minutě skóroval Dominik Blaško po krásné spolupráci v útoku s Marianem Blaškou. Tím byl zápas ukončen s finálním výsledkem 4:0 pro Batelov.



Ohlasy k zápasu


1. FC Batelov
Marian Blaško: Z dnešního zápasu jsme odcházeli jedině s úsměvem protože od Tisu jsme očekávali že nad námi budou mít na vrch kvůli postavení v tabulce ale tak tomu nebylo. Celý zápas jsme nad Tisem dominovali a díky tomu jsme alespoň mohli ukončit soutěž radostně.




Sestavy


1. FC Batelov
M. Cháb [-] - J. Gabrhel [-] (77. D. Blaško [-] ) , M. Blaško [-] (84. T. Růžička [-] ) , Z. Koreš [-] (70. Z. Kupka [-] ) , J. Svěrák [-] , T. Hron [-] , L. Kapoun [-] , D. Ramach [-] (84. Z. Poledna [-] ) , J. Blažek [-] , L. Vostál [-] , T. Ehrenberger [-]

TJ Tis
J. Sojka [-] - V. Kafka [-] , J. Bláha [-] , V. Pavlas [-] , P. Šiška [-] , M. Ceral [-] , T. Vacek [-] (74. J. Miřátský [-] ) , M. Strašil [-] (68. J. Bárta [-] ) , F. Vala [-] , L. Freudenreich [-] , P. Šidlák [-]

ŽK: 20. L. Vostál , 60. T. Ehrenberger , 75. Z. Kupka , 88. D. Blaško - 33. J. Bláha , 50. V. Kafka , 57. F. Vala , 69. J. Bárta .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BENEŠ Tomáš - JELÍNEK Roman, NOVÁČEK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Zbyněk Kutina

Expert: Petr Adamka
Tip experta: výhra hostů

Výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích