Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Vysoké vítězství Letné


Branky


0

Tohle byl pro Letnou opravdu "den D". Do čeho kopli, to tam spadlo. Pojďmě se podívat, jak utkání probíhalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku útočný fotbal

Brankostroj nahodili domácí již ve třetí minutě. Petr Lehký dostal pěknou přihrávku do vápna a střelou kolem stojné nohy brankáře Černého otevřel skóre zápasu. Pět minut na to bylo vedení Letné již dvoubrankové. Slavko Vukovič měl snadnou práci, když mu jeho spoluhráči po pěkné kombinaci předložili míč před pázdnou bránu. Ve dvacáté minutě se tento útočník prosadil znovu. Tentokráte se Slavko Vukovič prosadil lobem přes brankáře. Do poločasu ještě stihl snížit hostující Václav Muzika.

Poločas Petra Lehkého

Domácí nepřestávali ve svojí palbě. Ve 49. minutě se střelou z dvaceti metrů trefil Milan Vaněk. Poté přišel čas Lehkého. Poprvé se Petr Lehký prosadil v 55. minutě hlavou po rohovém kopu. Za dalších pět minut skóroval znovu. Po kombinaci z pravé strany hřiště prostřelil vše co mu stálo v cestě. Hosté dokázali v 73. minutě snížit. O gól se postaral opět Václav Muzika, tentokráte mu pomohla teč jednoho z obránců, který nešťastně srazil míč za záda svého brankáře. Poslední slovo měl opět Petr Lehký. Svůj hattrick dokonal dvanáct minut před koncem hrací doby. Po standartní situaci si zkušeně zpracoval míč na prsa a následnou ranou upravil skóre na konečných 7:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Letná B
Jaroslav Rada (trenér - Letná): Od první minuty jsme byli lepší. Přesvědčivý výkon zajistil tento výsledek. Dýšina se snažila, bojovala, ale kvalita byla na naší straně. Výsledek je bohužel krutý, ale jasný pro domácí.

FK Dýšina B
Josef Vodvářka (vedoucí mužstva, hráč - Dýšina): Dnešní utkání bylo vyrovnané, v přátelském duchu. Domácí měli větší štěstí i přehled. Vše jim tam padlo. My jsme přijeli v jedenácti lidech. Spravedlivý výsledek.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Letná B
P. Chaloupka [-] - M. Dobrý [-] , D. Pospěch [-] , S. Vukovič [-] (46. Z. Soukup [-] ) , V. Tyr [-] , P. Lehký [-] , M. Legát [-] , M. Vaněk [-] , J. Bohun [-] , J. Vričan [-] , V. Svoboda [-]

FK Dýšina B
M. Černý [-] - J. Vodvárka [-] , R. Hrdina [-] , P. Bruj [-] , O. Velický [-] - J. Koutník [-] , V. Muzika [-] , J. Muzika [-] , J. Šnajdr [-] , J. Chaloupka [-] - J. Pavelka [-]

ŽK: 77. O. Velický , 83. J. Šnajdr .
Hráči zápasu: P. Lehký - V. Muzika .
Místo: Tráva. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Nešpor Petr - CIMBOTA Zdeněk (N), BEROUN Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.