Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku vyhrálo Hradiště


Branky


16. M. Klement , 17. M. Klement , 32. M. Klement , 39. J. Rada - 9. P. Kočí , 30. M. Furár (p.) , 37. D. Vávra , 42. P. Rom , 65. V. Krliš , 70. P. Kočí
0

Opravdu pěknou fotbalovou podívanou nám nabídl zápase mezi Křimicemi a Hradištěm. K vidění bylo deset branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Osm gólů v prvním poločasu

S góly se v tomto zápase opravdu rozhtrhl pytel. Jako první se dostali do vedení hosté, když Václav Krliš podstoupil několik soubojů o míč, který se nakonec odrazil k Patrikovi Kočímu a střelou z první rozvlnil síť. O pár minut později dostal do vedení Křimice tradiční střelec Martin Klement. Nejprve dostal v 16. minutě balón do vápna, obešel brankáře a do prázdné brány zasunul míč. O minutu později se prosadil střelou za hranicí šestnáctky. Ve 30. minutě si umě píchl balón kolem brankáře Krliš a domácímu gólmanovi nezbývalo nic jiného, než ho faulovat. K nařízené penaltě se postavil Martin Furár a srovnal stav utkání. Křimický Martin Klement byl však při chuti a nechtěl se vedení jen tak vzdát. Opět napřáhl za vápnem a tentokráte vykouzlil krásnou utaženou ránu, která se odrazila o tyč do brány brankáře Vondráčka. A přetahovaná zdaleka nekončila. První gól po přestupu do Tornáda vsítil Daniel Vávra. V tomto zápase velmi aktivní Krliš mu ideálně přistčil balón a Vávra již propálil vše před sebou. De facto hned z rozehrávky si vzaly Křimice své vedení zpět. Jaroslav Rada se ocitl sám ve vápně, míč se k němu odrazil a s dorážkou již neměl větší problém. K vidění byl vidět opravdu velmi otevřený fotbal, šance střídala šanci. Tři minuty před koncem přvní půle stihlo Hradiště vyrovnat. Na 4:4 upravoval Pavel Rom, jehož střílený centr si srazila domácí obrana do své branky.

Hradiště převážilo misky vah na svou stranu

Šance byly k vidění i v druhém poločase, ale už se nejednalo o "hurá" fotbal. Domácí začali své šance zahazovat a hosté vycítili šanci na tři body. O krůček blíž k nim měli po gólu Václava Krliše z 65. minuty. Krliš s Kočím se dostali do úniku a první jmenovaný se nenachal zastavit ani za cenu faulu a s klidem uklidil míč do sítě. V 70. minutě přišel šestý gól Hradiště, který srazil Křimice na kolena. Bihary napřáhl ke střele, tu gólman vyrazil pouze k neobsazenému Patrikovi Kočímu a bylo hotovo. 



Ohlasy k zápasu


FC Křimice B
Petr Housar (hráč): Byl to zápas pro diváky, z obou stran pěkný vyrovnaný fotbal. Hosté ve druhém poločase na rozdíl od nás proměnili své šance.

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Tomáš Krysl (hráč): Věděli jsme, že nás v Křimicích čeká nesmírně těžký a fyzicky náročný zápas. Bylo nutné bodovat a věřili jsme, že velké a dobře upravené hřiště soupeře by nám mohlo vyhovovat. Hra tomu odpovídala, byl to útočný fotbal z obou stran a nám se podařilo rychle vstřelit první branku. Soupeř ale dokázal skóre rychle otočit. Celý poločas ani jeden z týmů příliš nebránil a padalo hodně branek a my museli pokaždé dotahovat jednogólový náskok soupeře. Po přestávce jsme začali zodpovědněji bránit a pokrývat protihráče. Podařilo se nám potrestat obě chybné rozehrávky soupeře ve středu hřiště a zajistit si tak dvoubrankový náskok. Závěr zápasu byl klasicky lehce vyhrocený, ale ustáli jsme tlak soupeře v posledních minutách a získali jsme velmi cenné 3 body z venku.



Sestavy


FC Křimice B
J. Dušek [-] - J. Novák [-] , A. Paum [-] , M. Klement [-] , P. Housar [-] , M. Rada [-] (25. I. Singer [-] ) , J. Rada [-] , A. Kydlíček [-] , T. Kroupa [-] , M. Škoda [-] , D. Justra [-]

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
J. Vondráček [-] - M. Furár [-] , K. Dendis [-] , O. Pytlík [-] - T. Krysl [-] , P. Rom [-] , D. Vávra [-] (81. M. Valeček [-] ) , J. Bihary [-] (88. L. Bendík [-] ) - P. Kočí [-] , V. Krliš [-] (76. F. Šperl [-] ) - M. Blumentritt [-]

ŽK: 71. J. Bihary , 89. M. Valeček , 90. F. Šperl .
Hráči zápasu: M. Klement - M. Blumentritt .
Místo: Tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Schingler Milan - LUKÁŠEK Zdeněk (N), VOLF Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.