4:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Dýšina si připsala první výhru


Branky


2. J. Pěč , 18. J. Pěč , 22. J. Pěč , 49. J. Šnajdr
0

Poslední Dýšina přivtíala na svém hřišti celek Křimic, který si přijel pro výhru. Motivace domácích odpoutat se ode dna byla ale o něco silnějším hnacím motorem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly a bylo hotovo

V prvním poločase působily Křimice velmi zmatečním dojmem, kazily velké množství přihrávek a příliš se nedostávaly do hry. Toho využil domácí kanonýr Jiří Pěč. Skóre otevřel ve druhé minutě a za dalších dvacet minut již slavil hattrick. Za vším stojí právě on a jeho parťák Jozef Muzika. Všechny tři branky byli jako přes kopírák, když se Muzika vžil do role tvůrce hry a na všechni branky Jiřímu Pěčovi přihrál. Ve 39. minutě však přišel okamžik, po kterém domácímu kapitánovi Pěčovi jeho hattrick pěkně zhořkl. Zezadu bez možnosi hrát míč ho sestřelil Dominik Justra. Dohráli oba dva zúčastnění, Justra dostal po právu červenou kartu a Pěč musel kvůli zranění střídat.

Domácí si v poklidu došli pro výhu

Absence kapitána byla na Dýšině vidět. Nicméně Jan Šnajdr, který právě Pěče nahradil, vstřelil již čtyři minuty po svém pobytu na hřišti branku. Umě si přistrčil balón a obloučkem obstřelil gólmana. Hosté si i v deseti dokázaly vytvořit nějaké šance, které však zůstaly neproměněné a domácí brankář Martin Liška si tak mohl připsat vychyanou nulu.



Ohlasy k zápasu


FK Dýšina B
Josef Vodvářka (vedoucí týmu): Vyrovnavný zápas, domácí měli větší štěstí. Hosté zákeřně faulovali a zaslouženě hráli o desíti, kdy zranili nejlepšího hráče domácích. Domácí ještě navýšili na 4:0 a udrželi zápas.

FC Křimice B
Petr Housar (vedoucí týmu, hráč): Domácí byli lepší. V první půli jsme si prakticky nebyli schopni ani přihrát. Ve druhé půli jsme se trochu zvedli, ale své šance jsme neproměnili. Dýšina zaslouženě vyhrála.



Sestavy


FK Dýšina B
M. Liška [-] - J. Soroka [-] , P. Bruj [-] (64. J. Šimáček [-] ) , R. Hrdina [-] , R. Tlustý [-] - J. Chaloupka [-] , J. Koutník [-] , J. Muzika [-] , V. Muzika [-] - J. Pěč [-] (46. J. Šnajdr [-] ) , J. Aubrecht [-] (81. J. Vodvárka [-] )

FC Křimice B
M. Jedlička [-] - M. Velkoborský [-] , Z. Klement [-] , I. Singer [-] , J. Novák [-] , M. Hauer [-] (46. P. Housar [-] ) , J. Rada [-] , A. Kydlíček [-] , T. Kroupa [-] , M. Škoda [-] , D. Justra [-]

ŽK: 45. V. Muzika , 70. J. Chaloupka - 34. M. Škoda . ČK: 39. D. Justra .
Hráči zápasu: J. Pěč - M. Jedlička .
Místo: Tráva. Počet diváků: 53. Rozhodčí: Žák Adam - MAKOVIČKA Petr (N), LUKÁŠEK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.