5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2021 14:00

14.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár si poradil s Radešínkou


Branky


40. V. Frieb , 42. D. Musil , 52. V. Frieb , 83. M. Přibyl , 85. Z. Peňáz (p.)
10

Hostům nebyly uznány dvě branky a domácím vyšel závěr prvního poločasu, který je nasměroval ke třem bodům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Hned v úvodu se po standardní situaci prosadil hlavou Plhal, ale sudí Fryč nepochopitelně pískal faul. V 11. minutě domácí kopali přímý volný kop z parádní pozice, ale Peňáz bránu netrefil. Chvíli na to Chrást vychytal Frieba. Ve 25. minutě dostal Plhal míč do sítě znovu, ale ostříží oko sudího Šuly vidělo ofsajd. Poté mohl domácí poslat do vedení Musil, ale na zadní tyči hlavičkoval nad bránu. Rozhodnutí přinesl závěr prvního poločasu. Ve 40. minutě po ztrátě hostů ve středu pole domácí podnikli rychlý brejk, který po přes Kunstmüllera a Peňáze doputoval až k osamocenému Friebovi – 1:0. Chvíli na to hosté znovu přišli o míč a Musil se z vápna trefil k tyči – 2:0.

Domácí si vedení pohlídali

Hosté začali druhou půli sympaticky, ale jejich naděje pohřbil nedůrazný odkop ve velkém vápně, po kterém Musil vybídl k druhé brance Frieba – 3:0. Poté zkoušel štěstí Lhoták, ale branku netrefil. Od té doby se hrálo bez větších šancí ve středu pole. V závěru domácí přidali ještě další dvě branky. V 83. minutě napřáhl z dálky Přibyl a míč zaplul do sítě – 4:0. Chvíli na to Kulhánek upadl ve velké vápně a sudí Fryč domácím daroval penaltu. Tu proměnil Peňáz – 5:0.



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Zdeněk Peňáz (hráč): Už od začátku jsme hráli ve vysokém nasazení, bohužel jsme opět neproměňovali velké šance. To se ale zlomilo těsně před poločasem, po dvou rychlých brankách přišly ještě další dvě velké šance, takže mohlo být definitivně rozhodnuto již před pauzou. Naštěstí jsme nepolevili ani v druhém poločase a zápas s přehledem zvládli. Výkon celého týmu mě těší a doufám, že na něj podobně navážeme i na jaře.

FK TJ Radešínská Svratka
Martin Mužátko (trenér): Krutá prohra v zápase, kdy máme vést o dvě branky, ale sudí nám tak nějak nepřejí. Rozhodly slepené branky v závěru prvního poločasu a to, že domácí nasadili divizního rychlíka Kunstmüllera, se kterým jsme měli problémy, vázal na sebe více hráčů a tvořil šance pro své kolegy. Pro domácí hrála i umělá tráva, na které jsme hráli po dlouhé době. Přes dlouhou pauzu potrénujeme a uvidíme na co to na jaře bude stačit.



Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
J. Šenkýř [-] - V. Frieb [-] (82. J. Štíbal [-] ) , D. Kulhánek [-] , R. Kunstmüller [-] (71. P. Klouda [-] ) , M. Srnský [-] , D. Musil [-] , O. Růžička [-] , P. Machatka [-] (71. F. Chroustovský [-] ) , Z. Peňáz [-] , L. Klement [-] (60. M. Přibyl [-] ) , M. Pelikán [-]

FK TJ Radešínská Svratka
P. Chrást [-] - D. Novotný [-] , M. Pulkrábek [-] , R. Smejkal [-] , M. Drdla [-] , Z. Starý [-] , P. Lhoták [-] (82. T. Rous [-] ) , I. Plhal [-] , V. Skryja [-] (58. M. Šacl [-] ) , P. Šoustar [-] (58. M. Šoustar [-] ) , J. Janů [-]

Hráči zápasu: R. Kunstmüller , D. Musil .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: FRYČ Vlastimil - ŠULA Petr, TOMÁŠEK Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra domácích