3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bulant rozhodl o vítězství Spojů


Branky


22. D. Bulant , 35. D. Bulant , 69. D. Bulant
0

Velmi mladý celek z Touškova zavítal na půdu Spojů, které mají věkový průměr výrazně vyšší. A zkušenosti se ukázaly nakonec jako rozhodující.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas hodně napověděl

Hosté běhali, hráli a domácí dávali góly. To byl paradox prvního poločasu. Na obou stranách byly velké nepřesnosti v rozhrávce a fotbal to nebyl zrova urovnaný. Zkušenější Spoje si s občas naivními útoky dokázaly poradit a samy dvakrát rozvlnily síť za brankářem Hermanem. O oba zásahy se postaral domácí kapitán David Bulant. Nejprve dorážel po vzoru Davida Lafaty nikým nehlídaný do prázdné brány. Jeho druhá trefa stála za to, to když se hbitě protáhl kolem hostujících obránců a efektním, ale hlavně efektivním lobem stanovil poločasový výsledek na 2:0. 

Bulant dokonal hattrick

Hosté prostřídali a byli druhý poločas aktivnějším týmem. Jenže když už se dostali na dostřel, tak střelecké pokusy mířily hodně vedle. Dvakrát z dálky vystřelil Tobrman, jednou Huleš a Boháč. Když už to hostům vyšlo a Wagner uháněl sám na bránu, tak svůj pokus napálil pouze do brankáře Feiferlíka. Poté si některé šance dokázali vytvořit také domácí hráči, s tím rozdílem, že jednu dokázali proměnit. Po kombinaci ve vápně se k míči dostal David Bulant a z blízka zkompletoval hattrick. Třígólový počin se mu podařil také v minulém utkání proti Prazdroji, což je úctyhodné. 



Ohlasy k zápasu


SK SLOVAN Plzeň 1910 B
Marek Feiferlík st. (hráč): Dneska hrály oba týmy dobře. Bylo to vyrovnané utkání, jenže my jsme své šance dokázali proměnit, kdežto soupeř nikoliv.

TJ Sokol Město Touškov B
David Tobrman (hráč): V dnešním utkání jsme byli určitě aktivnější než Spoje. Před zápasem jsme si říkali o formě Davida Bulanta, ale i přes to se mu podařilo nám vstřelit tři branky. Chyběla nám přesnost přihrávek, měli jsme velký problém se zpracováním. A když už jsme se dostali do šance, tak jsme ji nedokázali proměnit. V tomhle se musíme do příštích zápasů hodně zlepšit.



Sestavy


SK SLOVAN Plzeň 1910 B
M. Feiferlík [-] - A. Radvanovský [-] (78. P. Háva [-] ) , T. Klozar [-] , D. Bulant [-] , J. Schneider [-] (46. M. Braun [-] ) , M. Koranda [-] (83. O. Ladislav [-] ) , J. Končel [-] , T. Reischig [-] (46. M. Kovacs [-] ) , M. Feiferlík [-] , L. Kindl [-] , J. Nosek [-]

TJ Sokol Město Touškov B
J. Herman [-] - M. Koubek [-] (46. A. Jánek [-] ) , J. Huleš [-] , P. Foltýn [-] (42. D. Tobrman [-] ) , D. Wagner [-] , A. Šimice [-] , P. Boháč [-] , K. Pachl [-] , M. Tříkač [-] , L. Peikert [-] (58. M. Beneš [-] ) , P. Dyk [-]

ŽK: 36. A. Radvanovský , 82. L. Kindl , 87. J. Nosek - 80. D. Wagner .
Hráči zápasu: D. Bulant - M. Tříkač .
Místo: Plzeň - Spoje. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Schingler Milan - VOLF Petr (N), KRÁL Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.