1:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2021 14:00

14.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Herálec uhájil tři body v Šebkovicích


Branky


11

Hostům vyšel první poločas. Po přestávce brzy inkasovali a chvíli na to šli do deseti, ale tři body ubránili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Hned zkraje vyhrál souboj po autovém vhazování Uchytil, Štěrba špičkou kopačky uvnitř vápna postrčil na Slámu, slabým zakončením v dobré pozici Kubu nepřekvapil. Zahřívací zákrok si připsal Ptaszek, když si našel ostrý centr z boku a ulehčil práci obráncům. Přehled ve hře hrající trenér předvedl v 16. minutě. Vypracovaný gól začal rozvážnou rozehrávkou právě od gólmana, který se neunáhlil a našel přesným odkopem spoluhráče, Štěrba hlavičkou pěkně posunul na Kováře, tomu pomohlo podklouznutí soupeře a mohl pohodlně posouvat na Slámu, na jeho výtečnou uličku si naběhl Zobač, sekl balon a střílel na zadní tyč, Kuba si sice na jeho chytré zakončení sáhl, ale nezabránil brance - 0:1. Hrálo se převážně ve středu hřiště. Ve 31. minutě velice dobře pracoval uprostřed hřiště trojúhelník Slováček – Holeš – Sláma, když si posledně dva jmenovaní narazili u půlící čáry, hledal Holeš rozběhnutého Hamáka, jeho překvapující zakončení na přední tyč nejistým zákrokem vyrazil Kuba, pak se domácí stoper s gólmanem dopustili obrovské chyby, když stoper přiťukl přímo do rukavic gólmana a pískal se nepřímý volný kop. Porada před rozehráním se vyplatila, Slováček jemně posunul na Holeše a ten přesně mířenou ránou pod víko nedal domácí zdi stojící téměř na brankové čáře šanci - 0:2. 

Hosté si vedení pohlídali

Ve 49. minutě zbytečný faul Štěrby u postranní čáry potrestal po povedeném centru domácí kapitán Dvořák, který hlavou postrčil přesně k tyči za bezmocného Ptaszeka - 1:2. Smolařem závěrečného dvojutkání se stal Černý. Kovář šel na půlící čáře do rizika a nezvládl kličku soupeři, díky tomu se rychlonohý Říha řítil do brejku, Černý šel do skluzu a protože se mu nepodařilo trefit míč, ale pouze nohy křídelníka, jasná druhá žlutá karta v 55. minutě. Šebkovice hrály jednoduše a ani v početní výhodě neustoupily ze svého fotbalu plného nakopávaných balonů. Výjimku předvedl krajní záložník, který se od pomezní čáry nadechl k velkému sólu, díky rychlosti a odvaze se prosmýkl postupně hned kolem trojice bránících hráčů a přihrával pod sebe na Venhodu, ten ještě našel spoluhráče na malém vápně, první fantastický zákrok předvedl Ptaszek. Při další nepřehledné situaci po centru do vápna se hostům dlouho nedařilo odkopnout do bezpečí, vzešla z toho další tutovka a zákrok Ptaszeka, který se nenechal z bezprostřední blízkosti překonat. Poslední obrovskou šanci měly již v nastavení Šebkovice znovu po individuálním průniku a přihrávce do vápna, v mlýnici zakončoval ve stoprocentní šanci jeden ze žlutozelených, stopku mu vystavil opět Ptaszek, který tak korunoval svůj skvělý výkon. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Herálec
Lucie Peňázová: První půle byla z naší strany velice dobrá, až na jeden brejk jsme soupeře k ničemu nepustili a dvoubrankové vedení bylo odpovídající. Druhý poločas se hrál zejména na naší polovině, protože jsme brzo inkasovali a navíc šli do deseti. Možná právě vyloučení nám pomohlo, museli jsme se ještě více semknout a bojovali jeden za druhého, pochvalu zaslouží všichni. Na velkém hřišti nám pochopitelně rychleji ubývaly síly, ale všichni zápas odmakali na sto procent a Šebkovice měly tlak převážně platonický. Když už se domácím podařilo dostat do šance, narazili na ve velkém stylu chytajícího Ptaszeka, který je jednoduše vychytal.



Sestavy


TJ Sokol Šebkovice
J. Kuba [-] - Š. Dvořák [-] , L. Venhoda [-] , M. Rybka [-] , M. Pánek [-] , T. Kotačka [-] , V. Přibil [-] (67. Z. Přibil [-] ) , V. Němec [-] , V. Říha [-] (87. S. Zikmund [-] ) , K. Busta [-] , P. Hrůza [-]

TJ Sokol Herálec
J. Ptaszek [-] - R. Holeš [-] , M. Kovář [-] , M. Zobač [-] , O. Černý [-] , L. Sláma [-] (67. J. Skála [-] ) , V. Uchytil [-] , P. Hamák [-] , J. Štěrba [-] , R. Kadlec [-] (79. Z. Zlesák [-] ) , J. Slováček [-]

ŽK: 27. O. Černý , 71. M. Kovář , 83. Z. Zlesák , 86. R. Kadlec . ČK: 56. O. Černý .
Hráči zápasu: J. Ptaszek , J. Slováček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŽALOUDEK Marek - KRYMOVÁ Martina, KŘEN Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra domácích