Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2021 16:30

14.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice berou tři body a jdou do čela!


Branky


0

Rapotičtí potvrdili svoji formu a pěti brankami smetli Budišov. Ani jeden celek nedohrál v jedenácti a hattrickem se blýsk Michal Sobotka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

V 6. minutě Valsa přiťukl Palátovi, ten poslal krásný centr na Petra Kučeru, který hlavou poslal domácí do vedení - 1:0. Zásadní moment první půle přišel ve 12. minutě, kdy byl za sražení unikajícího Sobotky vyloučen Nováček. Ve 21. minutě se ve skrumáži po rohovém kopu nejlépe zorientoval Adamenko a nechytatelně zavěsil svůj první gól v našem dresu - 2:0. Při pěkných pokusech Valsy byl hostující brankář na místě a jednou zhatil Valsovo vybídnutí pro Michala Sobotky včasným výběhem. Gól měl na hlavě po centru Adamenka Palát, jeho hlavička jen těsně minula Bajerovu branku. Hosté se pak otřepali a dostávali se na dostřel domácí branky. Do úniku se dostal hostující Vašíček. Svoje sólo však zakončil slabým pokusem do Lašovi náruče. Po faulu na rohu vápna, kopali hosté trestný kop, který však zakroutili jen do boční sítě. V závěru poločasu dostal hodně prostoru ve vápně Blátný a jen o metr minul branku. 

Domácí si vedení pohlídali

Druhá půle začala tlakem hostů. Poté však neohrabaně podrazil obránce hostů ve vápně Paláta a Sobotka pokutový kop s přehledem proměnil - 3:0. O minutu později domácí potkala nepříjemnost v podobě druhé žluté karty pro Paláta. Hosté nic nezabalili a vycítili šanci. V 59. minutě se přes domácího stopera dostal Blatný, který s přehledem poslal míč na zadní tyč a nedal Lašovi šanci - 3:1. Snížení vlilo hostům krev do žil. V 65. minutě se po rohovém kopu se zády k bráně prosadil Votoupal a zápletka byla na světě - 3:2. Hosté vsadili vše na jednu kartu a zatlačili domácí. Šanci na vyrovnání měl dvakrát  Blatný, z úhlu však Laše neprostřelil. Vysvobození domácích přišlo až v 74. minutě, kdy Liusik poslal do úniku Sobotku a ten nádherně přeloboval Bajera - 4:2. Definitivní podoba výsledku přišla v 82. minutě. Laš poslal výhoz na Sobotku, který sólo z půlky hřiště zakončil krásným gólem a zapsal tak čistý hattrick - 5:2. 

 



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice
Tomáš Laš (hráč): Sváteční derby nabídlo dvou stovkám divákům velmi pěknou podívanou. Z divoké pětadvacetiminutovky ve druhé půli, si však musíme vzít ponaučení. Za třígólového vedení, by jsme si jako mančaft, měli počínat mnohem zkušeněji.




Sestavy


FC Rapotice
T. Laš [-] - P. Kučera [-] (85. M. Adam [-] ) , A. Palát [-] , M. Jašek [-] , R. Valsa [-] (79. A. Chatrný [-] ) , M. Laš [-] , V. Adamenko [-] , M. Sobotka [-] (85. P. Jílek [-] ) , M. Němec [-] , D. Liusik [-] (90. M. Matoušek [-] ) , P. Sobotka [-]

FC Budišov - Nárameč
P. Bajer [-] - M. Blatný [-] , L. Horký [-] , T. Nováček [-] , M. Sedláček [-] , Z. Dvořák [-] (13. J. Kozuň [-] ) , M. Kolda [-] , R. Hrádek [-] , M. Votoupal [-] , D. Hibš [-] , R. Vašíček [-] (46. J. Sedláček [-] )

ŽK: 25. A. Palát , 35. V. Adamenko , 40. P. Sobotka - 26. M. Sedláček . ČK: 56. A. Palát - 12. T. Nováček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: JONÁŠ Petr - BURIAN Vít, KLINER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.