4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2022 15:00

14.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Želetavě se nedohrálo, domácí s rozhodnutím sudího nesouhlasí!


Branky


18. T. Simandl , 24. M. Černý (vl.) , 34. V. Jakeš , 63. Š. Vladeka
11

Sudí Burian v 80. minutě ukončil zápas při vedení Moravce o dvě branky. Domácí podávají protest proti ukončení zápasu i popisu situace od hlavního sudího.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

"V 80. minutě utkání předčasně ukončeno z důvodu vzájemné bitky obou družstev. Situaci předcházel faul domácího hráče číslo 15 na hostujícího hráče číslo 16. Po přerušení hry se oba týmy pustili do rvačky. Situace dále vyprovokoval hráči domácích č. 11 pěstními údery do oblasti hlavy a stržení na zem, kdy dále kopal a mlátil do ležícího hráče. Poté se strhla vzájemná strkanice a hráči nejevili zájem o hru. Po několika ústních napomenutí jsem oznámil, že utkání ukončím pro nezájem o hru. V pokračování by byla ohrožena bezpečnost a zdrví hráčů," popisuje situace v zápisu o utkání hlavní rozhodčí Burian.

 

Domácí se proti jeho tvrzení ohrazují. "Podáváme protest proti výkonu rozhodčích. HR předčasně ukončil utkání, aniž by k tomu měl adekvátní důvod. Popisovaný incident, jenž měl HR ospravedlňovat k ukončení utkání, netrval ani 60 vteřin. Nebylo ohroženo zdraví hráčů, protože ani pořadatelská služba nebyla přivolána k zásahu. Nebyly uděleny OT. Předčasným ukončením utkání ze strany HR byli překvapeni všichni aktéři utkání. V době závěrečného hvizdu situace negradovala, spíše naopak. Vzájemné potyčky hráčů byly ukončovány.Protestujeme proti popisu střetu mezi D11 a hráčem hostů v ZoU. Doplňujeme, že ze strany hostů šlo o H11. Popis incidentu mezi D11 a H11 v ZoU je výmysl HR. Pokud by incident probíhal dle popisu v ZoU, zanechal by na H11 následky. Žádné zranění či ujma nebyla ze strany vedoucího hostů do zápisu hlášena, protože k žádné také nedošlo. Šlo by o hrubé napadení, které by mělo být řešeno trestně právní cestou. HP nebyl vyzván k zásahu v zájmu ochrany zdraví H11. Nebylo totiž takového zásahu třeba. Ve skutečnosti střet mezi D11 a H11 probíhal tak, že D11 uchvátil H11 kolem krku a strhl jej k zemi. Pěstní údery do oblasti hlavy popisované v ZoU jsou lež. Stejně jako kopání a mlácení ležícího hráče. Kdyby k takovému průběhu rvačky došlo, emoce by byly po předčasném ukončení utkání mnohem intenzivnější. Disponujeme videem pořízeným těsně po závěrečném hvizdu. Video dokládá naprosto klidný odchod rozhodčích a hráčů do kabin," stojí v zápise.



Sestavy


Sokol Želetava
P. Vlček [-] - F. Kasáček [-] , A. Pacas [-] , M. Ondráček [-] (75. T. Vrbka [-] ) , F. Šebek [-] (60. M. Poledna [-] ) , V. Čurda [-] , M. Jičínský [-] (83. T. Janiček [-] ) , V. Jakeš [-] (83. L. Viceník [-] ) , Š. Vladeka [-] , T. Simandl [-] , M. Vrbka [-]

TJ Moravec
P. Juračka [-] - P. Sodomka [-] , M. Černý [-] , F. Kovář [-] , M. Kachlík [-] (70. K. Krejčí [-] ) , P. Červinka [-] , P. Kudiovský [-] (34. V. Tomek [-] ) , T. Smolík [-] , T. Toufar [-] , M. Hanák [-] , F. Kudiovský [-]

ŽK: 22. T. Smolík , 46. T. Toufar .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: POJEZNÝ Karel - BESEDA Petr, KRYMOVÁ Martina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

5. 11. 2021 17:01
Výhra hostů, bilance venkovních zápasů Moravce je 4-1-1, Želetava má bilanci domácích zápasů 2-0-4. Moravec jasnej favorit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích