Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2021 14:30

1.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín rozstřílel Počítky


Branky


12

Domácím vyšel úvod zápasu a pak už bylo jen otázkou, kolik vstřelí branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Domácí opět v kombinované sestavě začali zápas opravdu bez dlouhého oťukávání, když ve 4. minutě prostrčil Polanský přihrávku do pokutového území na rozběhnutého Doležala, který z velkého úhlu překonal hostujícího brankáře a otevřel skóre - 1:0. Uběhlo necelých 120 sekund a svou rychlost předvedl domácí Kejval, když dokázal být u míče dřív než vybíhající brankář a šikovným zakončením zvýšil - 2:0. Po strhujícím nástupu se tempo malinko uklidnilo. Ve 33. minutě byl po faulu na aktivního Pololáníka odpískán pokutový kop. K jeho exekuci se postavil Polanský a bez problémů proměnil. Do kabin se šlo za stavu 3:0.

Domácí si vedení pohlídali

Po přestávce začal druhý poločas se stejným scénářem jako poločas první. Domácí se nadále snažili o kombinační hru, přičemž k tomu využívali hlavně hráčů hrajících na obou krajích. Hosté zkoušeli štěstí pouze dlouhými nákopy, které postupně eliminovala pozorná obrana domácích. Až na pár vyjímek se nedostali k vážnému ohrožení domácí branky. Logickým vyústěním byla akce z 53. minuty, kdy domácí Láznička předskočil hostujícího útočníka a nezjištnou přihrávkou vyslal na steč Polanského. Ten si přebral míč do své správy a ukázal, že se v situacích jeden na jednoho nemýlí - 4:0. Kdo by čekal, že domácí se už budou snažit utkání jen dohrát, tak se přepočítal. I po sérii střídání aktivita Jiskry směrem dopředu neupadala. Střídající Beran se nejdříve uvolnil na pravém křídle a poslal přízemní centr do pokutového území, kde přesně našel  nabíhajícího Polanského, který přesným zakončením završil svůj hattrick - 5:0. O čtyři minuty později se akce opakoval. Stejní aktéři, ale jiná strana. Tentokrát Beran centroval z levé strany a zřejmě nikoho nepřekvapí, že zakončujícím hráčem byl opět Polanský - 6:0. Do třetice totožnou akce jako dvě předešlé předvedli tentokrát Jonáš s Beranem. Prvně jmenovaný se uvolnil na pravém křídle a přízemním centrem našel volného Berana, který ke dvou asistencím přidal i gólovou trefu - 7:0. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín
Karel Kružík (trenér): Dá se říct, že můžeme být spokojení s výkonem celého mužstva. Samozřejmě nejvíc s produktivitou. Ta se ovšem odvíjela zejména z týmového výkonu všech hráčů. S respektem k soupeři, ale musím přiznat, že nás Počítky moc neprověřili. Což za týden může být všechno zase jinak. Já bych chtěl poděkovat nejen klukům, ale hlavně fanoušků, kterých se sešlo opět velké množství, za to, že nám zachovali přízeň celý podzim. A to hlavně, když se nám úplně nedařilo podle našich představ. Chtěli jsme jim dnešním výkonem jejich přízeň oplatit a to se nám doufám povedlo.




Sestavy


TJ Jiskra Měřín
J. Hladík [-] - D. Kejval [-] (70. V. Beran [-] ) , L. Doležal [-] (61. D. Jonáš [-] ) , J. Polanský [-] , L. Pololáník [-] , D. Polák [-] (54. M. Souček [-] ) , T. Láznička [-] , M. Hladík [-] (61. D. Doležal [-] ) , J. Netolický [-] , L. Vokurka [-] , T. Bublán [-]

SK Transformátor Počítky
M. Štryncl [-] - M. Řeháček [-] (46. L. Kachlík [-] ) , O. Toman [-] , L. Sláma [-] - J. Mašek [-] - R. Halámka [-] , M. Kuřítko [-] - M. Zelený [-] (61. P. Hájek [-] ) , F. Toman [-] , P. Ločárek [-] , D. Bednář [-] (77. R. Buchta [-] )

ŽK: 48. D. Polák , 79. T. Bublán .
Hráči zápasu: J. Polanský , J. Netolický .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: HÁNA Samuel - DOSKOČIL Pavel, LANDSMAN David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 20:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 08:32
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 08:00
Martin Mužátko

Expert: Zbyněk Kincl
Tip experta: výhra domácích

Odvar z minulých sezón Počítek je pryč a měřínští jasně prokáží svoji fotbalovost a hosty pošlou domů s prohrou.

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 22:51

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 22:31

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 14:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 09:30

Tip: výhra domácích