2:4
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2021 14:30

12.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár otočil zápas v Měříně


Branky


15. D. Polák , 16. L. Vokurka - 43. B. Sláma , 46. B. Sláma , 54. V. Frieb , 80. J. Titauer
15

Domácí se nechali ukolébat rychlým vedením a nakonec padli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Jiskra Měřín přivítala na domácím hřišti soupeře ze Žďáru. Domácí posílení výhrou z minulého kola vstoupili do utkání jako favorit. A také to od prvních minut bylo na hřišti znát. Drželi míč na svých kopačkách, lépe kombinovali a po úvodním „očuchávání“ se začali dostávat do brankových příležitostí. Hned ta první přišla v 15. minutě, kdy si na centr do pokutového území naběhl důrazný Polák a hlavou otevřel skóre - 1:0. Neuběhla ani minuta a Vokurka nasměroval míč z hranice velkého vápna na soupeřovu branku a domácí se mohli opět radovat - 2:0. Těsně před odchodem do kabin přišlo první zaváhání měřínské obrany a hosté to okamžitě potrestali díky Slámovi - 2:1.

Hosté po přestávce otočili

Ve druhém poločase se hra úplně změnila. Na straně domácích přibývaly nepřesnosti a kupily se individuální chyby. Jedna z těch zásadnějších přišla hned ve 46. minutě, kdy přízemní centr před branku gólman Hladík neudržel v rukavicích a do prázdné brány v klidu dorážel hostující Sláma - 2:2. Měřínská mizérie pokračovala. Měřínští opustili snahu o kombinaci a uchýlili se k jednoduchému nakopávání, což připravenou obranu hostí nijak neohrožovalo. Domácí ztratili jistotu na kopačkách i v zadních řadách, což se ukázalo v 54. minutě, kdy domácí brankář Hladík nezvolil nejlepší řešení odkopu a pod tlakem napadajícího útočníka balón nasměroval jen ke žďárskému Friebovi, který trefil opuštěnou svatyni přesně - 2:3. Deka, která dolehla na domácí mužstvo, byla příliš těžká. Jiskra se snažila vrhnout všechny síly do útoku a tím dávala prostor pro rychlé protiútoky hostí. Jeden z takových přišel v 80. minutě. Do otevřené obrany se vřítili dva žďárští útočníci a situaci 2 na 1 vyřešili dokonale - 2:4. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín
Karel Kružík (trenér): Takový zápas se opravdu těžko hodnotí. První půlka byla ještě podle našich představ. Ale co se stalo potom si nedokážu moc vysvětlit. Fotbal je samozřejmě o chybách, ale my jsme jich udělali až moc. Vlastně jsme hostům vítězství darovali. Mrzí mě to o to víc, že to bylo na domácím hřišti před plnými ochozy. Fanoušci zaslouží určitě od nás velkou omluvu. Věřím, že se z toho poučíme a příště budeme opět bodovat my.

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Zdeněk Peňáz (hráč): Příliš nezvládáme začátky zápasů, což se opět potvrdilo po 2 gólech během 2 minut. Naštěstí jsme se nesložili a zejména skvělým výkonem celého týmu v druhé půlce dokázali skóre otočit. Už si ani nepamatuji, kdy naposledy se nám podařilo otočit dvoubrankové vedení, takže je to skvělé vítězství a snad nás to nakopne do zbývajících zápasů.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín
J. Hladík [-] - L. Doležal [-] (59. D. Kejval [-] ) , D. Polák [-] , T. Láznička [-] (71. M. Souček [-] ) , J. Polanský [-] , V. Beran [-] , V. Procházka [-] , M. Hladík [-] (86. D. Jonáš [-] ) , J. Netolický [-] , L. Vokurka [-] , T. Bublán [-]

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
O. Balcar [-] - V. Frieb [-] (84. F. Chroustovský [-] ) , D. Kulhánek [-] , M. Srnský [-] , J. Titauer [-] (90. L. Klement [-] ) , B. Sláma [-] , D. Musil [-] , O. Růžička [-] (46. M. Přibyl [-] ) , P. Machatka [-] , Z. Peňáz [-] , M. Pelikán [-]

ŽK: 50. V. Beran , 72. J. Polanský - 56. B. Sláma , 86. D. Musil , 90. Z. Peňáz .
Hráči zápasu: B. Sláma , J. Titauer .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: JANOVSKÝ Aleš - ROSICKÝ Pavel, MRÁZEK Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 17:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 10:39

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 08:04
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 07:02
Martin Mužátko

Expert: Michal Fejt
Tip experta: výhra domácích

Tohle by mohl být hezký fotbal, kdy nakonec domácí utkání zvládnou a zvítězí.

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 13:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 08:40

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 20:04

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2021 16:50

Tip: remíza

Tip: výhra domácích