Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2021 14:30

12.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Herálec rozstřílel Počítky


Branky


15

Hridnou domácího celku byl čtyřgólový kapitán Uchytil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Za chladného počasí odpovídal úvod důležitosti utkání. Stavidla gólových příležitostí otevřely po deseti minutách Počítky. Na dlouhý balon za obranu si naběhl Kuřítko, stíhán Černým se dostal až před Žejdlíka, který mu zmenšil úhel a špičkou kopačky dokázal ve stoprocentní příležitosti vykopnout na roh. Poté si Kovář po kombinaci pěkně obhodil obránce a na zadní tyči viděl Hamáka, jeho pokus o střelu z první ztroskotal na stojné noze, od které se odrazil balon do zámezí. Jak se jednoduše probít ke gólu ukázaly Počítky ve 22. minutě. Nakoplý balon za nezajištěnou obranu si našel opět Kuřítko, tentokrát se však nemýlil - 0:1. Inkasovaná branka domácí probrala a do přestávky skóre otočili. Ve 26. minutě Štěrba vybojoval autové vhazování, ke kterému se procpal Uchytil, špičkou kopačky si posunul míč kolem Řeháčka a poté neomylně rozvlnil síť - 1:1. Kadlec dobře vystál situaci u pomezní čáry a pak měl dostatek času nadýchaným bochánkem vyzvat k druhému gólu Uchytila - 2:1. Ve 41. minutě si Kovář zpracoval odvrácený roh a z třiceti metrů natáhl k parádní střele, Štryncl jen tak tak vytáhl na břevno, jediný dobíhající Uchytil měl snadnou práci a zkompletoval hattrick - 3:1.

Domácí si vedení pohlídali

Po pauze domácí zahodili několik šancí a do hry pustili i hosty. Ti dokonce snížili, ale k údivu všech byl Kuřítkovi pískán útočný faul a Večeřa se tak z branky radovat nemohl. Poté měli šance Halamka s Buchtou, ale míč do sítě nedostali. V 67. minutě si odkop Žejdlíka posunul po lajně do běhu Uchytil, do kapsy přihrával do tandemu na Štěrbu, který pěknou technickou střelou k tyči zvýšil - 4:1. Téměř ihned po rozehrávce domácí získali míč, po lajně ho potáhl Štěrba, pod sebou viděl nabíhajícího Hamáka, jeho akrobatický kousek, kdy si se štěstím přehodil obránce a v pádu nasměroval zakončení k tyči, znamenalo vedení 5:1. Spolupráci si oba hlavní aktéři předchozí branky zopakovali o dvě minuty déle. V 70. minutě výtečnou uličkou mezi beky našel Okurka Hamáka, ten asistenci vrátil Štěrbovi -  6:1. O rozběhnutém Hamákovi se možná bude zadákům hostů zdát celý týden, neúnavný běžec si našel přesný oblouček Černého a nedal Kachlíkovi šanci ho zachytit, štiplavou ránu sice Štryncl vyrazil, ale pouze k nohám dobíhajícího Uchytila - 7:1. Tečku za celým utkáním udělal Kovář, založil celou akci přihrávkou na Suchého, který postupoval až k pokutovému území, když už se zdálo, že neví, co s balonem, s ledovým klidem přiťukl vedle stojícímu Kovářovi a jeho utažená placírka se od tyče odrazila do sítě - 8:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Herálec
Lucie Peňázová: Začátek zápasu byl vlažný, drželi jsme míč, ale šance nepřicházely. Z brejku tak udeřili hosté, to nás naštěstí probudilo, zlepšili jsme pohyb, což byl recept na defenzivu Počítek. Rychlé srovnání nás uklidnilo a zaslouženě jsme přidali další branky ještě před poločasem. Výpadek, který jsme předvedli okolo 60. minuty, nás naštěstí tentokrát nepřišel draho, je třeba se ale těchto momentů vyvarovat. Poté jsme odehráli pětiminutovku snů a bylo rozhodnuto. Věděli jsme, že už musíme naplno bodovat, hráči zápas odmakali a ukázali hladovost po dlouhém bodovém půstu. Je to pouze jeden z malých krůčků směrem výše, o ten další se musíme porvat v sobotu v Želetavě, kde nás čeká další hodně důležitý zápas se sousedním týmem v tabulce.




Sestavy


TJ Sokol Herálec
M. Žejdlík [-] - O. Černý [-] , M. Kovář [-] , J. Slováček [-] (46. L. Sláma [-] ) , P. Veselský [-] (71. Z. Zlesák [-] ) , V. Uchytil [-] (76. S. Suchý [-] ) , R. Kadlec [-] , R. Holeš [-] , P. Hamák [-] , D. Okurka [-] , J. Štěrba [-] (71. M. Kučera [-] )

SK Transformátor Počítky
M. Štryncl [-] - M. Řeháček [-] , O. Toman [-] , L. Sláma [-] - J. Mašek [-] , O. Zajíček [-] - R. Halámka [-] (71. P. Brabec [-] ) , M. Kuřítko [-] (82. T. Říčan [-] ) - P. Večeřa [-] , L. Kachlík [-] , R. Buchta [-]

ŽK: 29. J. Slováček - 28. O. Toman .
Hráči zápasu: V. Uchytil , M. Kovář .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: FRYČ Vlastimil - MAAR Michal, SVOBODA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 17:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 10:39

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 08:04
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 07:02
Martin Mužátko

Expert: Michal Fejt
Tip experta: výhra domácích

Důležitý zápas pro oba týmy, myslím, že Počítky na Herálec stačit nebudou.

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 13:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 08:40

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 20:04

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2021 16:50

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích