V. Němec 79. (p.)
1:1
(0:0)
54. Š. Dvořák (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2021 15:00

11.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Šebkovicích nerozhodně


Branky


79. V. Němec (p.) - 54. Š. Dvořák (vl.)
14

Lídr soutěže klopýtl v Šebkovicích, které srovnaly díky penaltě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Utkání začalo náporem Rapotic, kterému scházel jen gólový efekt. Stinný moment utkání přišel v 17. minutě, kdy pro zranění musel střídat Petr Kučera, což hru hostů těžce nabouralo. Domácí se zmohli pouze k nákopům na útočná tykadla, které však obrana hostů spolehlivě eliminovala. Dvakrát se zjevil v zakončení Michal Sobotka. Poprvé branku minul a po druhé jeho bomba rozzvonila tyč. Tlak Rapotic vrcholil okolo 30. minuty kdy Adamenkovu tečovanou střelu bravůrně vytěsnil Klubal na roh. Série rohových kopů však další ohrožení domácí branky nepřinesla. V závěru první půle vystřčili rožky i domácí. V ojedinělé šanci se před Lašem zjevil Kotačka. Ve vyložné šanci však branku těsně minul. Se stavem zápasu mohli pohnout domácí v zápětí. Centr přes malé vápno však do brány neusměrnili, a tak se šlo do kabin za stavu 0:0.

Oba týmy přidaly po jedné brance

Druhá půle začalo opět tlakem hostů, který mohl v gól přetavit Michal Sobotka. Ve svojí tutovce však nechal vyniknout domácího brankáře, který jeho projektil zázračně vytěsnil. Z následného rohu už udeřilo. Radek Valsa našel prudkým rohem hlavu Adamenka, který přes domácího kapitána poslal míč do sítě - 0:1. Kdo čekal tlak domácích, byl zklamán. Domácí hráli prakticky bez mezihry a hrozili pouze z nákopů po standardních situacích. Domácí se poprvé ve druhé půli dostali do hostujícího velkého čtverce a byla z toho penalta. Domácí mladíček Pánek si ve vápně počínal jako mazák a zkušeně si došel pro penaltu. Tu proměnil Němec a dal tak výsledku konečnou podobu - 1:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Šebkovice
Matěj Pánek (hráč): Rapotice hráli dobrý fotbal, ze začátku byli jasně lepší, měli nějaké šance, ty neproměnili především díky skvěle chytajícímu Klubalovi, když nezakročil on, pomohla nám tyč. Postupně jsem se dostávali o něco víc do hry a vypracovali si šance, ty nebyly proměněny. Druhý poločas začali lépe Rapotice, po rohu šli do vedení. My pak začali více hrát s míčem než v první půli. Nakonec jsme dokázali srovnat z penalty a získali pro nás cenný bod. Utkání muselo bavit, hrálo se ve velkém tempu, mnoho soubojů, šancí a celkově bych řekl vyhrocené.

FC Rapotice
Tomáš Laš (hráč): Utkání před tradiční bouřlivou kulisou moc fotbalové podívané nenabídlo. Každopádně je to bod z venku a ten musíme brát.



Sestavy


TJ Sokol Šebkovice
K. Klubal [-] - Š. Dvořák [-] , L. Venhoda [-] , M. Rybka [-] (66. Z. Přibil [-] ) , M. Pánek [-] , T. Kotačka [-] , D. Kašpárek [-] , V. Němec [-] , V. Říha [-] (90. J. Holčapek [-] ) , K. Busta [-] , P. Hrůza [-]

FC Rapotice
T. Laš [-] - J. Matoušek [-] (86. M. Dobeš [-] ) , M. Jašek [-] , P. Sobotka [-] , M. Laš [-] , V. Adamenko [-] , M. Sobotka [-] , M. Němec [-] (70. A. Chatrný [-] ) , D. Liusik [-] , P. Kučera [-] (25. A. Palát [-] ) , R. Valsa [-]

ŽK: 17. Š. Dvořák , 80. L. Venhoda - 8. V. Adamenko , 21. D. Liusik , 47. M. Němec , 57. M. Jašek .
Hráči zápasu: K. Klubal - P. Sobotka .
Počet diváků: 153. Rozhodčí: TOMŠŮ Václav - DOSKOČIL Pavel, HÁNA Samuel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Vojtěch Čurda
Tip experta: remíza

Šebkovice mají mladý a šikovný kádr. Oproti dobře sestavenému týmu Rapotic. Vidím v tom další remízu.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů