Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2021 15:00

11.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín veze tři body.


Branky


14

V Radešínské Svratce se radoval Měřín, který ve druhé půli vstřelil tři branky v rychlém sledu a pohodlně vyhrál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Hned v 5. minutě měli tutovku domácí, ale parádní souhru mezi Aokim a Máčkem Pulkrábek v branku nepřetavil a nechal vyniknout Hladíka. V 9. minutě napálil parádně z voleje míč Láznička a ten zapadnul k tyči – 0:1. Poté se hrál vyrovnaný zápas bez šancí. Po půl hodině hry však hosté začali domácí přehrávat. Nejprve si Janů hlavou málem vstřelil vlastní branku. Ve 40. minutě domácí přežili závar po rohovém kopu a v samotném závěru prvního poločasu Beran po akci z levé strany mířil do tyče.

Hosté si vedení pohlídali

Po přestávce domácí svého soupeře zatlačili a čtvrt hodiny byli lepším týmem. Z tlaku však branku nevytěžili. Míč do sítě sice dostal Lukáš Dvořák, ale ostříží zrak sudí Soukupové k překvapení všech viděl ofsajd. V 62. minutě domácí chybovali v rozehrávce a Měřín kopal rohový kop. Hlavičku ještě Chrást parádně vytáhl, ale na Hladíkovu dorážku byl krátký – 0:2. V 73. minutě si centr Procházky našel nekrytý Hladík a pohodlně jej dopravil do sítě – 0:3. Chvíli na to se dostal do brejku Polanský a jeho zakončení zamířilo od tyče do sítě – 0:4. Domácí v závěru díky Aokimu dostali míč do sítě podruhé, ale sudí Soukupová znovu zaúřadovala a mávala ofsajd.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka
Martin Mužátko (trenér): Velká škoda, že jsme hned na začátku neotevřeli skóre. Závěr první půle patři hostům a se štěstím jsme jej přežili. Po pauze jsme Měřín zatlačili, ale sudí Soukupová nás nepochopitelně nenechala vyrovnat, což se ukázalo jako zlomové. Chvíli na to jsme dostali druhý gól. Ten hosty uklidnil a v poklidu si došli pro tři body.




Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka
P. Chrást [-] - D. Novotný [-] , M. Pulkrábek [-] , M. Drdla [-] , A. Jinek [-] (76. J. Dvořák [-] ) , Z. Starý [-] , D. Aoki [-] , J. Máček [-] (46. V. Skryja [-] ) , J. Janů [-] , M. Šacl [-] (55. P. Lhoták [-] ) , L. Dvořák [-] (76. P. Šoustar [-] )

TJ Jiskra Měřín
J. Hladík [-] - L. Doležal [-] (76. L. Pololáník [-] ) , D. Polák [-] , T. Láznička [-] , J. Polanský [-] (76. D. Jonáš [-] ) , V. Beran [-] (80. P. Kolouch [-] ) , V. Procházka [-] (90. M. Souček [-] ) , M. Hladík [-] , J. Netolický [-] , L. Vokurka [-] , T. Bublán [-]

ŽK: 39. J. Máček , 46. M. Drdla , 84. Z. Starý - 48. J. Polanský .
Hráči zápasu: M. Hladík , V. Procházka .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: ŽALOUDEK Marek - SOUKUPOVÁ Věra, KLINER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Vojtěch Čurda
Tip experta: remíza

Měřín by se potřeboval dotáhnout na čelo tabulky. Ale mladý tým Radešínky doma umí zabojovat a uhraje remízu.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza