Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 15:00

11.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

10.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dukovany přehrály Herálec


Branky


13. M. Novák , 32. A. Dúcký (p.) , 45. A. Dúcký , 60. M. Novák , 78. J. Černý - 44. R. Kadlec , 50. M. Křišťál (vl.)
14

Domácí tahali celý zápas za delší konec a získali tři body,

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Od úvodu se hrálo rozhárané utkání, kdy nebyla nouze o nepřesnosti z obou stran. Po vlastním autovém vhazování a ztrátě míče Okurka nevyhodnotil dobře situaci a vystartoval ze své pozice, pěkný příklep spoluhráče na Nováka znamenal jeho samostatný úprk na Lachmana, kterého lehce dokázal prostřelit a poslal svůj tým do vedení - 1:0. Poté se hrálo především ve středu hřiště. Až po dobré práci Slámy a jeho zisku balonu posunul do boku Ptaszek, rozběhlý Kadlec ostrým centrem donutil k zákroku Křišťála, dobíhající Hamák trefil pouze prostor, kde stál znovu připravený gólman. Ve 32. minutě měl domácí středopolař k rozehrávce za půlící čárou tolik času, že by si v klidu mohl prohlédnout průběžné výsledky voleb a stihl by vysunout rozběhnutého Černého J., ven z brány šel Lachman, již nemohl zastavit a nešikovně vlétl do souboje, následovala penalta, kterou s jistotou proměnil Dúcký - 2:0. Strhnout tým Herálce zkusil Hamák a došel si pro faul za vápnem. K rozehrávce se postavil Sláma, oblouček sice skončil na hlavě stopera, odrazku ale napálil Ptaszek a Křišťál vyrazil pouze k nohám dobíhajícího Kadlece, nekompromisní dorážka znamenala ve 44. minutě snížení - 2:1. Po rozehrávce ze středového kruhu a nákopu zbytečně fauloval Veselský u postranní čáry, z úhlu nachytal Dúcký střelou na bližší tyč Lachmana - 3:1.

Domácí si vedení pohlídali

Po přestávce Křišťál podcenil malou domů od Pelána a balon se mu zamotal mezi nohy tak, že skončil za brankovou čárou - 3:2. Nehrál se nijak oslnivý fotbal, souboje a bojovnost čněly nad vším ostatním. V 60. minutě po faulu na půli mířil nákop do vápna, hlavičkový souboj prohrál Černý, odražený míč získal Dúcký, udělal kličku Lachmanovi a mířil do odkryté brány, situaci nevypustil Zobač a podařilo se mu střelu vykopnout, ale pouze k Novákovi, který již neměl problém vrátit Dukovanům dvougólové vedení - 4:2. Hostitelé nepohrdli ani další naší pobídkou ke skórování v 78. minutě. Špatné zpracování Suchého hasil faulem na půlící čáře Kučera. Po rozehrávce na krátko si za obranu na přesný pas do uličky naběhl Viklický, jeho přihrávka prošla celým vápnem až k z druhé vlny dobíhajícímu Černému a ten se bombou k tyči odměnil za velmi dobrý výkon - 5:2. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Herálec
Lucie Peňázová: Domácí na nás vlétli a byli všude o krok napřed, což vyústilo v jejich vedoucí branku. Když jsme začali hru vyrovnávat, darovali jsme soupeři penaltu. Jedním z rozhodujících momentů zápasu byla inkasovaná branka ještě před odchodem do kabin. Dodáme si sebevědomí snížením na 1:2 a ani ne za minutu zbytečně faulujeme u postranní čáry, čisté svědomí neměl ani gólman. Hrálo se kvalitativně podobné utkání jako v Radešínské Svratce s tím rozdílem, že jsme tahali za kratší konec a výsledek je bez debat spravedlivý. Po nadějných výsledcích i výkonech přišly tři porážky po bídných představeních. Bodově ztrácíme a pokud nezvládneme samotný závěr podzimu, do odvetné části budeme vstupovat s vědomím boje o setrvání v druhé nejvyšší krajské soutěži, to si je třeba uvědomit a na hřišti v posledním měsíci nechat úplně všechno.



Sestavy


SFK Dukovany 2001
M. Křišťál [-] - J. Sobotka [-] , J. Fojtášek [-] , M. Novák [10.0] , Z. Holoubek [-] (71. O. Horák [-] ) , M. Holoubek [-] , J. Černý [-] (80. M. Tofl [-] ) , A. Dúcký [-] , D. Viklický [-] , J. Novák [-] , Š. Pelán [-]

TJ Sokol Herálec
J. Lachman [-] - L. Sláma [-] , M. Zobač [-] , V. Uchytil [-] , R. Kadlec [-] , J. Ptaszek [-] , S. Suchý [-] , P. Hamák [-] , D. Okurka [-] (46. M. Kučera [-] ) , O. Černý [-] , P. Veselský [-]

ŽK: 8. R. Kadlec , 34. J. Ptaszek , 83. O. Černý .
Hráči zápasu: M. Novák , A. Dúcký .
Počet diváků: 155. Rozhodčí: MACHÁT Oldřich - CHROMÝ Karel, CHROMÝ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Vojtěch Čurda
Tip experta: výhra domácích

Dukovany u nás hráli velice pěkný fotbal. Herálec dvě kola po sobě nebodoval, tak zůstanou tři body v Dukovanech.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza