2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2021 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín udolal Kouty


Branky


16

Hosté v Měříně dlouho sahali po bodu, ale nakonec je zlomil Polanský.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase nerozhodně

Hned od prvních minut domácí nasadili k vysokému tempu. Hosté se jen zřídka dostávali na polovinu domácích, natož k vážnějším šancím. Měřínští  čím dál častěji nacházeli skulinky v obraně hostí. První přesný zásah zaznamenal domácí Kejval. Radost benjamínka domácích pokazil však praporek asistenta, který vyletěl nekompromisně vzhůru. Hráči Jiskry dál pokračovali v útočení a tato snaha přinesla ovoce ve 21. minutě, kdy střelu z pravé strany pokutového území sice nedokázal Polanský usměrnit do brány, ale na zadní tyči se objevil ještě dobíhající Hladík, který již tento úkon zvládl a otevřel tím skóre - 1:0. Šance domácích začaly pomalu přibývat, ale žádná z nich nekončila gólovým úspěchem. Proto se i hosté postupem času osmělili a po nenápadných akcích několikrát připomněli, že nepřijeli do Měřína pouze bránit. Na konci první půle domácí na chvíli povolili v koncentraci a přišel trest v podobě vyrovnání, o které se pohotovým zakončením postaral hostující Havelka - 1:1. Do šatny se šlo za nerozhodného stavu.

Domácí po pauze rozhodli

Oproti prvnímu poločasu domácí pomalu ustoupili ze své aktivity a hra již nabízela více nepřesností a spíše boj ve středu pole. Hosté stále více cítili šanci na zisk bodů a jejich pobyt na polovině domácích již nebyl jen náhodný. Veškeré snahy končili na kopačkách bránících hráčů a nebo v rukavicích domácího brankáře. Ale byli to pořád domácí, kteří drželi otěže zápasu ve svých rukách. I když si nevytvářeli moc gólových šancí, pořád měli míč častěji na svých kopačkách.  V 72. minutě přišla šance pro Jiskru v podobě přímého kopu z velice přijatelné vzdálenosti. K míči se postavil Polanský a s pomocí teče bránícího hráče ve zdi upravil skóre - 2:1. I přes snahu domácích se ve zbývajících minutách nepodařilo skóre navýšit. Naopak se častěji soustředila Jiskra na bránění nebezpečných standardních situací. Hostům naštěstí pro domácí chyběla přesnost v zakončení  a tak se stav do konce utkání nezměnil.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín
Karel Kružík (trenér): Z prvním poločasem musím být spokojen. Předváděli jsme hru, kterou se chceme prezentovat. Chybělo proměnit aspoň jednu šanci, abychom se víc uklidnili. Bohužel soupeř využil našeho zaváhání ke skórování, tak jsme si to celé zkomplikovali. Ve druhé půlce jsme už moc fotbalové podívané nenabídli. Po posledních zápasech je pro nás důležité vítězství a plný zisk bodů, i když jsme fanoušků nepředvedli ve druhém poločase moc líbivý fotbal.




Sestavy


TJ Jiskra Měřín
J. Hladík [-] - D. Kejval [-] , L. Vokurka [-] , J. Polanský [-] (79. L. Pololáník [-] ) , T. Láznička [-] , V. Beran [-] , V. Procházka [-] (65. L. Doležal [-] ) , M. Hladík [-] (82. D. Jonáš [-] ) , J. Netolický [-] , M. Souček [-] , T. Bublán [-]

TJ Sokol Kouty
V. Dohnal [-] - D. Navrkal [-] (46. M. Neumann [-] ) , M. Dočekal [-] , M. Nestrojil [-] (72. M. Mašek [-] ) , M. Vrzal [-] , F. Neuman [-] , M. Parma [-] , J. Havelka [-] , J. Růžička [-] , J. Hrůza [-] (36. J. Nováček [-] ) , D. Všohájek [-]

ŽK: 60. J. Netolický - 58. J. Havelka .
Hráči zápasu: M. Hladík , M. Souček , D. Kejval .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: JANÍČEK Marek - ŽALOUDEK Marek, SVOBODA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Matěj Pánek
Tip experta: výhra domácích

Měřín je doma silný, hosté nejsou v nejlepší formě, takže tipuji výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra domácích