3:1
(0:0)
88. M. Kolda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2021 15:30

9.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár bere tři body


Branky


12

Rezerva Žďáru udolala Budišov a do tabulky si připsala tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Začátek utkání domácím vůbec nevyšel, byli zbytečně zbrklí na balónu a možná i trochu nervózní, čímž hostům umožňovali snadno se dostávat až k jejich vápnu. Zhruba po čtvrt hodině se domácí dostali do správného zápasového tempa a začali překlápět hru na svoji stranu. Do první větší šance se dostal Chroustovský, který po pravé straně pronikl až do vápna, střela mu však nesedla a Kostelecký si s ní hravě poradil. O pár minut později se obdobně dostal do vápna z levé strany Přibyl, ale jeho střela mířila pouze do boční sítě. Na obou stranách pak byly příležitosti ke vstřelení branky z rohových kopů, ani jedno mužstvo však nedokázalo dobře zakončit. Ke konci poločasu poslal Peňáz balón za obranu na osamoceného Ondřeje Růžičku, ale i tento slibný pokus dokázal Kostelecký vytěsnit na roh. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

Domácí po přestávce rozhodli

Do druhé půle domácí vstoupili velice odhodlaně a na soupeři bylo znát, že mu postupně docházejí síly. Vytvářeli si spoustu šancí, v té první se vyskytl Viliš, když po centru hlavičkoval těsně nad bránu a při dalších příležitostech nás zradila finální přihrávka. V 59. minutě se konečně přiklonilo štěstí na domácí stranu, když pár vteřin hrající Blažíček poslal přihrávku na Musila, ten si míč navedl a jeho tečovaná rána skončila za zády brankáře – 1:0. Tento gól nám vliv krev do žil, hráli jsme s jistotou a hned přišly i další šance. V 63. minutě vysunul Peňáz přihrávkou mezi obránce Kulhánka, který postupoval úplně sám na brankáře a s jistotou zakončil k pravé tyči – 2:0. Hosté byli po 2 rychlých brankách zaskočeni a snažili se útočit ve větším poštu hráčů, naše obrana si ale dokázala vždy dobře poradit, a tak se nám naskytovalo spoustu protiútoků. Navýšit stav se ještě nepovedlo Chroustovskému, který osamocen ve vápně po Peňázově centru těsně minul bránu. O pár minut později se to však podařilo Přibylovi, kterého při přečíslení našel přihrávkou po zemi přes celé vápno Blažíček a Přibyl se střelou do prázdné neměl sebemenší problém – 3:0. Podobná akce přišla hned za okamžik, když z levé strany hledal Peňáz na zadní tyči Blažíčka, balón však před ním nepříjemně skočil a prázdnou bránu přestřelil. Hostům se v 88. minutě podařilo alespoň trochu zkorigovat výsledek, na dobře zahraný rohový kop si na zadní tyči dokázal nejvýše naskočit Kolda a hlavou míč usměrnil do brány – 3:1. Po této brance se zápas už pouze dohrával a domácí se tak konečně mohli radovat z první domácí výhry.



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Zdeněk Peňáz (hráč): Konečně jsme dokázali proměnit šance, i když mohl první gól přijít už dříve. Máme však radost, že se nám dobrý výkon povedlo zužitkovat a bereme 3 důležité body. Nyní nás čeká derby s Herálcem, tak doufám, že nám tato výhra pomůže se na zápas řádně připravit.

FC Budišov - Nárameč
Matěj Sedláček (hráč): Po slibné první půli jsme nezvládli tu druhou. Došli nám síly, domácí mladíci toho využili a berou tři body.



Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
O. Balcar [-] - O. Růžička [-] , D. Kulhánek [-] (76. P. Klouda [-] ) , M. Srnský [-] (46. D. Musil [-] ) , P. Viliš [-] (58. M. Blažíček [-] ) , F. Chroustovský [-] , M. Zažímal [-] , F. Růžička [-] , Z. Peňáz [-] , M. Přibyl [-] (76. J. Štíbal [-] ) , L. Klement [-] (32. B. Sláma [-] )

FC Budišov - Nárameč
D. Kostelecký [-] - O. Doležal [-] (46. L. Horký [-] ) , T. Nováček [-] , M. Sedláček [-] , Z. Dvořák [-] , J. Sedláček [-] (64. J. Benda [-] ) , M. Kolda [-] , R. Hrádek [-] , M. Votoupal [-] , D. Hibš [-] , R. Vašíček [-] (64. J. Kozuň [-] )

ŽK: 90. M. Zažímal - 48. M. Sedláček .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŠRÁMEK Zdeněk - PETRLÍK Ladislav, NÁPRAVNÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Lucie Peňázová
Tip experta: remíza

Mladíkům Žďáru se nedaří a na domácím hřišti zatím už vůbec ne. Budišov je silnější doma, vychází mi z toho remíza.

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích