Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2021 15:30

9.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

10.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dukovany potvrdily roli favorita


Branky


13

Domácí nechali zapomenout na prohru z Rapotic a Kostelci nadělili sedm branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

V nedělním odpoledni přijel do Dukovan tým Kostelce pokusit se překvapit jasného favorita. V začátku zápasu se oba týmy snažily kombinovat, ale hra se většinou odehrávala na polovině Kostelce. Domácí dělali problém kosteleckym na své levé straně, kde dobře kombinovali a precislovali kostelecké. Kostelečtí bránili zodpovědně až do 24. minuty, kdy špatně založili útok a po následném rohovém kopu se prosadil Prokeš. Hned o 5 minut později si ve vápně dlouhý balon zpracoval Martin Novák a zvýšil na 2:0. Hosté se dostávali do hry po své pravé straně, ale vážnější situace si nevypracovali. 

Domácí si vedení pohlídali

Ve druhém poločase byl obraz hry již zcela v režii domácích, kteří dobře a rychle kombinovali. Kostelečtí vůbec nebyli v zápase a domácím jejich krasojizdu usnadnili až k hrozivemu debaklu 7:0.



Sestavy


SFK Dukovany 2001
M. Křišťál [-] - M. Novák [10.0] , Z. Holoubek [-] (55. R. Čapoun [-] ) , M. Holoubek [-] (60. A. Dúcký [-] ) , M. Tofl [-] , M. Fojtášek [-] , D. Viklický [-] , O. Jacko [-] , Z. Prokeš [-] (46. J. Sobotka [-] ) , J. Novák [-] , Š. Pelán [-]

SK Kostelec
R. Plavec [-] - M. Sova [-] (70. M. Kružík [-] ) , J. Hájek [-] , P. Tomášek [-] , M. Fejt [-] (48. J. Végh [-] ) , D. Doležal [-] , P. Zadražil [-] (70. V. Pospíšil [-] ) , L. Pirožek [-] , M. Votava [-] , D. Hrubeš [-] , J. Šmahel [-]

ŽK: 31. M. Holoubek , 80. R. Čapoun .
Počet diváků: 182. Rozhodčí: BURIAN Vít - KLINER Jan, JONÁŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Lucie Peňázová
Tip experta: výhra domácích

Tohle by měla být jednoznačná záležitost. Dukovany míří vysoko a i když je přibrzdily Rapotice, s Kostelcem nebudou mít problém a vyhrají nejméně o dvě branky.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích