5:1
(2:0)
84. M. Blaha
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 15:30

8.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Budišov bere tři body


Branky


13. D. Hibš , 30. M. Blatný , 47. M. Blatný (p.) , 59. M. Votoupal , 82. J. Benda - 84. M. Blaha
10

Domácí stříleli branky po chybách hostů. Těm nepomohla ani červená karta pro domácího gólmana v závěru první půle.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Hned ve 2. minutě se nedohodl Drdla s Petrem a vše nakonec odkopem uhasil Janů. Ve 13. minutě Petr vyrazil rohový kop jen k Hibšovi a ten míč poslal patičkou do sítě – 1:0. Za dalších pět minut pálil Pulkrábek parádně z velkého vápna do tyče a odražený míč namířil Jinek kousek nad domácí bránu. Poté dvakrát zahrozil Blatný. Nejprve mířil z vápna mimo a poté jeho sólo Petr vyškrábl mimo bránu. Ve 30. minutě už se aktivní domácí útočník radoval z branky, když se radoval po špatné rozehrávce Drdly a nekompromisně skóroval – 2:0. Tři minuty na to šel z boku sám na domácího brankáře Lhoták a ten jeho střelu zastavil rukou mimo velké vápno. Sudímu Šrámkovi nezbylo nic jiného než vytáhnout červenou kartu. Ve zbytku první půle se oba týmy snažily srovnat s nevyrovnaným počtem hráčů na hřišti a nic se nedělo.

Hosté si vedení pohlídali

Naděje hostů zhasly hned po dvaceti vteřinách druhé půle, když Dvořák J. zbytečně přihrál Drdlovi, přihrávku vystihl Blatný a pískala se penalta, kterou sám faulovaný proměnil – 3:0. V 52. minutě centr L. Dvořáka spadl na břevno domácí brány. Hned na to hlavičkoval Starý těsně nad. V 59. minutě napřáhl z dálky Votoupal a od břevna se míč odrazil do brány – 4:0. Chvíli na to Jinkova střela jen lízala domácí tyč. Poté krásné akci domácí Horký přehodil i bránu Petra. V 82. minutě propadl po přímém volném kopu míč na zadní tyč, kde jej do sítě doklepl Benda – 5:0. Čestný úspěch hostů zaznamenal po Máčkově přihrávce Blaha – 5:1.



Ohlasy k zápasu


FC Budišov - Nárameč
Matěj Sedláček (hráč): Dnes jsme utkání zvládli i v deseti, hosté mají mladé mužstvo, které udělalo množství chyb a ty jsme potrestali. Po vyloučení jsme měli obavy, co se bude dít ve druhém poločase, ale brzká penalta nás uklidnila. Zápas výborně sedl trojici Horký, Votoupal, Blatný. Tři body bereme zaslouženě.

FK TJ Radešínská Svratka
Martin Mužátko (trenér): Domácím jsme ve vyrovnaném prvním poločase nabídli branky po našich hrubkách. Místo snahy o snížení jsme hned po startu druhé půle vymysleli penaltu a bylo po zápase. Domácí se tím uklidnili a nebylo znát, že jich je o jednoho méně. Musíme se vrátit k poctivým výkonům jinak nemáme šanci a těžko budeme sbírat body.



Sestavy


FC Budišov - Nárameč
P. Bajer [-] - J. Kozuň [-] (78. J. Benda [-] ) , Z. Dvořák [-] , R. Vašíček [-] (33. J. Sedláček [-] ) , O. Doležal [-] , L. Horký [-] , M. Kolda [-] , R. Hrádek [-] , M. Votoupal [-] , D. Hibš [-] , M. Blatný [-]

FK TJ Radešínská Svratka
M. Petr [-] - D. Novotný [-] , M. Pulkrábek [-] , M. Drdla [-] , A. Jinek [-] (82. T. Rous [-] ) , Z. Starý [-] , P. Lhoták [-] (82. M. Blaha [-] ) , J. Máček [-] , P. Šoustar [-] (42. J. Dvořák [-] ) , J. Janů [-] (61. M. Šacl [-] ) , L. Dvořák [-]

ŽK: 56. M. Kolda , 58. J. Kozuň , 87. O. Doležal - 56. L. Dvořák . ČK: 33. P. Bajer .
Hráči zápasu: L. Horký , M. Blatný .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠRÁMEK Zdeněk - PŮLPÁN Ondřej, BULÍN Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Jan Mašek
Tip experta: remíza

Remíza. Hosté mají silnější mužstvo oproti loňské sezóně. Věřím, že venku budou bodovat, ale domácí jsou na domácím hřišti silní.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: remíza