Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 15:30

8.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko udolalo Želetavu


Branky


11

František Kříž nabíra střeleckou formu. Po hattricku na Moravci vstřelil dvě branky Želetavě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Derby přineslo pěknou podívanou. Jemnicko mělo pěkný vstup do utkání. Již ve 2. minutě obrana hostí chybovala v rozehrávce a po akci Tesaře s Jindrou zakončil do prázdné brány Kříž - 1:0. Ve 14. minutě hosté špatně zahráli ofsajd a osamocený Kříž nedal brankáři šanci - 2:0. V té době Jemnicko bylo lepším týmem. Ovšem ve 21. minutě se po precizně zahraném přímém kopu Simandla hosté vrátili do hry - 2:1. Želetavští začali mít navrch hlavně ve středu hřiště. Jejich snažení ale končilo ještě před pokutovým územím. V samém závěru se na každé straně dostali do šancí jak Axman, tak i Vrbka. Jejich křižné střely jen těsně minuli brány.

Domácí si vedení pohlídali

Ve druhé půli byli od samého začátku lepší hosté. Domácí hráli v křeči a nepřesně. Jen díky třem výborným zákrokům Kopečka drželi těsné vedení. Nejprve vychytal opět pěkný přímý kop Simandla a následně dvakrát Vrbku, který pálil dvakrát z prostoru penalty. Až v závěru při otevřenější hře hostí přišli šance domácích. Nejprve střelu Kříže vyrazil Tománek a druhá šance Kříže skončila na tyči. Vzápětí Bastl z malého vápne trefil přímo střed brány, kde Tománek míč pokryl. V poslední minutě hry využil opět špatné rozehrávky hostí Křivánek, který svůj únik zakončil prostřelením Tománka pod tělem na konečných 3:1.



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl (trenér): Výborná úroveň zápasu. Nám vyšel začátek a jako by jsme se uspokojili. Hosté nás pak přehrávali dvěma skvělými individualitami. Ve druhé půli nás podržel výborný Kopeček. V samém závěru jsme mohli rozhodnout dřív, než až v poslední minutě.

Sokol Želetava
Vojtěch Čurda (hráč): Začátek se nám nepovedl, když naše dvě chyby soupeř potrestal. V dalším průběhu se nám podařilo snížit a pak se hrál fotbal s šancemi na obou stranách, který se musel divákům líbit.



Sestavy


1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - M. Hošek [-] , D. Vacuška [-] , O. Tesař [-] - P. Tesař [-] (36. T. Bastl [-] ) , S. Křivánek [-] , M. Jindra [-] (82. V. Toman [-] ) , Z. Koutný [-] - F. Kříž [-] , M. Axman [-] - T. Süssenbek [-]

Sokol Želetava
M. Tománek [-] - M. Jičínský [-] , T. Veselský [-] , M. Poledna [-] , Š. Vladeka [-] , T. Simandl [-] , Z. Daniel [-] , M. Vrbka [-] , M. Ondráček [-] , P. Vranka [-] , M. Malík [-]

ŽK: 32. V. Kopeček , 50. F. Kříž , 57. T. Bastl , 67. M. Axman , 81. M. Jindra - 18. Š. Vladeka , 44. M. Vrbka , 76. M. Jičínský .
Hráči zápasu: V. Kopeček , F. Kříž - M. Vrbka , T. Simandl .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KŮRKA Jaroslav - DOSKOČIL Pavel, MRÁZEK Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Jan Mašek
Tip experta: výhra domácích

Výhra domácích. Domácí mají silný tým a v domácím prostředí neztratí.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích