Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 16:00

7.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kostelec vydoloval bod


Branky


12

Hosté v závěru vstřelili dvě branky a vezou bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

V prvním poločase byli nebezpečnější hosté, kteří mezi 20. a 30. minutou domácí zamkli. V šanci střílel vedle Tomášek. Po půl hodině hry tečovaná střela spadla těsně vedle brány domácích. Ve 40. minutě domácí otevřeli skóre. Lukáš Dvořák vyslal do brejku Máčka, který si míč pokryl a našel nehlídaného Pulkrábka, který prostřelil Plavce – 1:0.

Hosté v závěru srovnali

Hned po přestávce gólman hostů vychytal Jinka. Ve 47. minutě už se domácí radovali po tečované pumelici Pulkrábka – 2:0. Po hodině hry měl dvě šance Sova, ale vždy si vylámal zuby na Petrovi. V 67. minutě mohl domácí uklidnit Lhoták, ale po Jinkově akci mířil jen do brankáře. Poté měl další šanci Sova, ale mířil vedle. Následně zahrozil Lhoták, ale jeho střelu hostující obrany srazila na rohový kop. Poté Plavec vyrazil Pulkrábkovu střelu i následnou Drdlovu hlavičku po rohovém kopu. V 82. minutě propadl míč na zadní tyč a Tomášek jej doklepl do odkryté brány – 2:1. V 87. minutě si našel odražený míč Hájek a srovnal – 2:2. V závěru ještě střílel domácí Patrik Šoustar, ale Plavec byl na místě.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka
Martin Mužátko (trenér): Po takovém průběhu nemůžeme bod brát. Celkově je však asi remíza zasloužená. Zkušenější mančaft by takový zápas dohrál ke třem bodům.




Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka
M. Petr [-] - M. Pulkrábek [-] , R. Smejkal [-] , M. Drdla [-] , A. Jinek [-] (73. M. Šoustar [-] ) , Z. Starý [-] , V. Skryja [-] , J. Máček [-] (60. M. Blaha [-] ) , P. Šoustar [-] , J. Janů [-] (46. P. Lhoták [-] ) , L. Dvořák [-]

SK Kostelec
R. Plavec [-] - J. Hájek [-] , P. Tomášek [-] , L. Pirožek [-] (59. M. Sova [-] ) , M. Votava [-] , M. Fejt [-] , D. Doležal [-] , J. Šmahel [-] , D. Hrubeš [-] , L. Odehnal [-] (50. V. Lukšů [-] ) , J. Végh [-] (59. V. Pospíšil [-] )

ŽK: 57. V. Skryja .
Hráči zápasu: M. Pulkrábek - P. Tomášek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KŮRKA Jaroslav - BABÁK Martin, SOUKUPOVÁ Věra.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Martin Černý
Tip experta: výhra domácích

Mladý tým domácích ukazuje, že se v Radešínce o budoucnosti bát nemusí. V tomto kole doma vyhrají.

Tip: výhra domácích