Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 16:00

7.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Herálec vybojoval bod


Branky


12

Zdálo se, že domácí kráčí ke třem bodům, ale hosté alespoň jeden vydřeli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Měřín udeřil z nenápadného tlaku ve 24. minutě. Hosté ubránili dva rohové kopy, poté následoval dlouhý aut, který odvracel Černý a po něm Kovář, z pětadvaceti metrů zkusil štěstí placírkou Souček a sedlo mu to náramně, padáček zapadl do šibenice za plachtícího Žejdlíka - 1:0. Inkasovaná branka hosty nakopla, z vlastní půlky vyvezl balon Holeš a přihrával Štěrbovi, který zasekl obráncům a přízemní střelou vyzkoušel pozornost Hladíka, ten byl u tyče včas. Po hrozbách z herálecké strany se mohli domácí uklidnit po rohovém kopu, pěkný centr si našel jeden z jejich dlouhánů, fantastický zákrok si schoval i na toto utkání Žejdlík, když téměř jistý gól vyškrábl. Ještě lepší pozici připravil po autovém vhazování Kadlec pro Uchytila, milimetrově přesný pas si osamocený kapitán zpracoval, ale z otočky zamířil placírkou ve stoprocentní šanci přesně do rukavic Hladíka. 

Hosté v závěru srovnali

Úvod druh= půle patřil hostům, ale chyběl jim klid ve finální fázi. Měřín se ve druhém poločase poprvé výrazněji přihlásil o slovo až po odraženém míči, který pěkně skočil Vokurkovi a z úctyhodné vzdálenosti protáhl pozorného Žejdlíka. Na hřišti to začínalo s přibývajícími minutkami řádně jiskřit, hrálo se od podlahy a o tvrdší zákroky nebylo nouze. Povedenou pasáž načali domácí po několika odrazech v pokutovém území Herálce, celý biliár ukončil Procházka střelou nad. Na špatně rozehraný křížný balon si počkal Netolický, rozběhnutý Kožený vybíhal z hranice ofsajdu a dostal se až před Žejdlíka, z boku minul branku.mUž se zdálo, že Kadlec na rohu vápna přetlačí Koženého, ten se přes něj se štěstím dostal, bombou nepřekonal Žejdlíka, gólman skvělým reflexem vyrazil k Pololáníkovi, který se neunáhlil a hlavičkou posunul k Procházkovi do šance, kterou nešlo nedat, 72. minuta - 2:0. Ihned po rozehrání Kovář předčil soupeře a mezi obránce vyslal Štěrbu, který nechal zapomenout na své střelecké nezdary a z rohu vápna napálil dělovku křížem přesně k tyči, 74. minuta - 2:1! Výborně hrající Kadlec se nebál podpořit ofenzivu a po narážečce s Uchytilem se ocitl v gólové pozici, branku ale minul. Centr Holeše se snášel do ideálního prostoru mezi penaltu a malé vápno, po teči propadl k Uchytilovi, ten dokonale propnul hrudní košíček a nasměroval balon za brankovou čáru, 81. minuta - 2:2. Zaskočení domácí ještě nevstřebali vyrovnávací branku a už se na ně hnal další útok. Výkop prodloužil hlavou Uchytil na rozběhnutého Zobače, který nevypustil souboj a vyplatilo se, když nepřesvědčivý zákrok stopera s gólmanem vyústil v jeho prospěch, přihrával pod sebe na Holeše, tomu ani tentokrát střela nesedla. V nastavení se ještě hnali do útoku domácí, dostatek sil měl však i Hamák a skluzem pomohl Žejdlíkovi. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Herálec
Lucie Peňázová: Věděli jsme, že v Měříně uspějeme jedině v případě nadstandardního výkonu a zodpovědného plnění obranných úkolů, což se nám povedlo. Důležité bylo, že nás nepoložil gól na 2:0 a ihned jsme zareagovali. I když soupeř měl možnost střídání a sestavu protočil, měli jsme dostatek sil a vyrovnali jsme se mu po celých 90 minut. Pochvalu zaslouží celý tým, je vidět, že pokud se semkneme, bojujeme jeden za druhého a na hřišti se vzájemně podpoříme, tak se můžeme rovnat s každým. Teď je však důležité nelétat v oblacích, bod z Měřína nic neřeší, pokud doma neporazíme Kouty.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín
J. Hladík [-] - J. Polanský [-] , D. Polák [-] , V. Procházka [-] (80. V. Beran [-] ) , M. Kožený [-] , M. Hladík [-] (73. L. Doležal [-] ) , L. Vokurka [-] (60. L. Pololáník [-] ) , J. Netolický [-] , M. Souček [-] (80. K. Kružík [-] ) , T. Láznička [-] , T. Bublán [-]

TJ Sokol Herálec
M. Žejdlík [-] - R. Holeš [-] , R. Kadlec [-] , D. Okurka [-] (78. M. Kučera [-] ) , M. Zobač [-] , J. Štěrba [-] , P. Hamák [-] , M. Kovář [-] , V. Uchytil [-] , Z. Zlesák [-] , O. Černý [-]

ŽK: 28. M. Souček , 32. M. Hladík , 85. M. Kožený - 58. M. Zobač , 65. O. Černý , 85. R. Kadlec .
Hráči zápasu: M. Souček - J. Štěrba .
Počet diváků: 168. Rozhodčí: HÁNA Samuel - DOSKOČIL Pavel, MRÁZEK Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Martin Černý
Tip experta: výhra domácích

Měřín hraje dobře a doma to potvrdí.

Tip: výhra domácích