2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2021 16:00

6.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec udolal Kouty


Branky


15

Domácí o zisku třech bodů rozhodli v závěru zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Hosté přijeli do Kostelce povzbuzeni výhrou proti Rapoticim z minulého týdne a určitě chtěli přivézt do Koutů další body. Málem se tomuto přiblížili hned ve druhé minutě, kdy ale nepotrestali zmatky v domácích zadních řadách. Do 30. minuty drželi hosté domácí pod tlakem hlavně díky standardním situacím, ale domácí bez vážnějších problémů odolali a v poli přebírali více iniciativu a snahu kombinovat proti dlouhým nákopům hostů. 

Domácí v závěru rozhodli

Po přestávce se domácí snažili více hrát s balónem a také se dostávali do větších šancí, ale ani jednu vyloženou neproměnili. Až v 70. minutě převzal ve vápně balón Kružík a střelou podél brankáře vstřelil nakonec i vítězný gól - 1:0. Hosté stále pokračovali pouze nakopavanymi balóny, které domácí s přehledem odvraceli a zatápěli si sami pouze vlastními chybami. Konečnou podobu výsledku dal v 83. minutě Hájek a zaslouženě pro domácí pojistil tři body - 2:0.



Ohlasy k zápasu


SK Kostelec
Michal Fejt (hráč): Ze začátku nás hosté dostali dlouhými nákopy pod tlak, ale ustáli jsme to a začali jsme přebírat iniciativu. Po přestávce jsme zahodili pár šancí, ale nakonec jsme dva góly dali. Hosté měli příležitosti jen po našich chybách.




Sestavy


SK Kostelec
R. Plavec [-] - P. Zadražil [-] , J. Hájek [-] , P. Tomášek [-] , M. Fejt [-] , D. Doležal [-] , M. Smejkal [-] (57. M. Kružík [-] ) , J. Šmahel [-] , M. Votava [-] , L. Odehnal [-] , J. Végh [-] (87. V. Lukšů [-] )

TJ Sokol Kouty
L. Stýblo [-] - M. Dočekal [-] , M. Nestrojil [-] (76. F. Neuman [-] ) , D. Všohájek [-] , M. Neumann [-] , J. Roušar [-] , J. Havelka [-] , J. Růžička [-] , J. Hrůza [-] (56. J. Nováček [-] ) , D. Navrkal [-] (90. M. Mašek [-] ) , M. Vrzal [-] (56. F. Coufal [-] )

Hráči zápasu: M. Kružík .
Počet diváků: 43. Rozhodčí: BENEŠ Jiří - DOSKOČIL Pavel, ROSICKÝ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Matěj Sedláček
Tip experta: výhra hostů

Kouty si dovezou tři body, a to za výhru 1:2.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza