3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 16:00

6.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rapotice berou tři body


Branky


14

V Rapoticích se ze třech bodů radovali domácí, které tentokrát zdobila vysoká produktivita.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

V Rapoticích se hrálo důrazné utkání. V 9. minutě Milan Laš chytře zahrál přímý volný kop a nekrytý Michal Sobotka uklidil míč do sítě – 1:0. Ve 20. minutě zahrával standardní situaci za hranicí velkého vápna Pulkrábek, ale branku netrefil. Chvíli na to postupoval na domácí brankáře z úhlu Máček, ale Tomáš Laš jeho úmysl vystihl. V 39. minutě parádně zakombinoval Valsa s Michalem Sobotku a střelu prvně jmenovaného Chrást parádně zlikvidoval. V závěru prvního poločasu si málem Milan Laš srazil do vlastní brány centr Starého. Hned na to Starý po rohovém kopu mířil nad bránu.

Domácí si vedení pohlídali

Úvod druhého poločasu patřil domácím. Nejprve Michal Sobotka mířil do boční sítě. V další solidní šanci mířil jen do středu brány, kde byl připraven Chrást. V 54. minutě domácí ustáli velký závar po centru Starého. Chvíli na to pálil Valsa těsně mimo. V 70. minutě hosté otevřeli levou stranu, Matoušek vyslal do sóla Michala Sobotku a ten se nemýlil – 2:0 Hosté hráli na riziko, ale do žádné vyložené šance se nedostali. Konečnou podobu výsledku dal po Valsově přihrávce a sólu Kučera – 3:0.



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice
Tomáš Laš (hráč): I když nešlo o úplně pohledné utkání, tak se nám konečně podařilo přetavit naši herní převahu v branky a po dlouhé době i s nulou v naší brance. Do Žďáru tak pojedeme dobře naladěni.

FK TJ Radešínská Svratka
Martin Mužátko (trenér): Nesedělo nám to, že sudí pustil ostrou hru domácích, kterým hned v úvodu odpustil několik žlutých karet. Škoda branky v úvodu po standardce, která udala ráz zápasu. Po hodině hry jsme hráli na riziko a domácí nás potrestali dvěma brejky. Celkově to od nás nebyl špatný zápas, ale sráží nás nepřesnosti ve finální fázi.



Sestavy


FC Rapotice
T. Laš [-] - P. Kučera [-] , R. Valsa [-] , M. Dobeš [-] , M. Laš [-] , P. Sobotka [-] , V. Adamenko [-] , M. Sobotka [-] (88. M. Matoušek [-] ) , M. Němec [-] (79. A. Chatrný [-] ) , J. Matoušek [-] , A. Palát [-] (82. M. Adam [-] )

FK TJ Radešínská Svratka
P. Chrást [-] - D. Novotný [-] , M. Pulkrábek [-] , M. Drdla [-] , A. Jinek [-] (57. L. Dvořák [-] ) , Z. Starý [-] , P. Lhoták [-] (73. M. Šoustar [-] ) , V. Skryja [-] , J. Máček [-] (46. P. Šoustar [-] ) , J. Janů [-] , M. Šacl [-] (59. M. Blaha [-] )

ŽK: 18. V. Adamenko - 50. P. Šoustar , 66. L. Dvořák .
Hráči zápasu: R. Valsa , M. Sobotka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŽALOUDEK Patrik - KARLÍK Ondřej, SRŇÁNEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Matěj Sedláček
Tip experta: výhra domácích

Rapotice využiji domácí prostředí a zvítězí minimálně o dvě branky.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích