1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 16:30

5.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Herálec udolal Jemnicko


Branky


12

Dosud neporažení hosté prohráli v Herálci. Jedinou branku vstřelil Boháč.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Ideální střeleckou příležitost prováhal po Axmanově zisku míče Jindra, vylepšoval si pozici na penaltě tak dlouho, až mu vypíchl balon Kadlec. Poté domácí Holeš skvělým pasem otočil těžiště hry a Štěrba centrem do kapsy na zadní tyči hledal Boháče, těžký kop kapitán nezvládl a zařízení netrefil. Obě mužstva bojovala o každý kousek hřiště. Hostující brankář se vyznamenal i po odvráceném rohovém kopu, pro který si doběhl na hranici vápna Holeš a z první napálil bombu k tyči, Kopeček vytěsnil na roh. Poté se hra uklidnila a hrálo se především od vápna k vápnu. Až když si počínal Okurka u lajny laxně při souboji s Axmanem, musel jeho průnik zastavit až s pomocí faulu. Zajímavou příležitostí pohrdl Tesař, těsně za hranicí vápna zvolil centr, který proletěl nikým netečován až do zámezí.  Jako poslední se pokusil vstřelit úvodní branku v prvním poločase Kadlec po rohovém kopu Holeše, hlavičkou rozvlnil síť pouze z boku.

Domácí po přestávce rozhodli

Lepší nástup do druhé půle předvedlo Jemnicko. Po ztrátě Boháče a přenesení hry se hnal sám na Žejdlíka Süssenbek, Žejdlík ho dobře vystál a protože hostující křídelník začal vymýšlet, neměl příliš práce s jeho pokusem o lob, který mu přistál přímo v rukavicích. Poté se náš brankář špatně domluvil s Okurkou a Axman nasměroval balon na branku, Okurka celou situaci dohrál a slabé zakončení stihl odvrátit včas. V 55.minutě si aut skvěle pokryl Boháč, otočil se a placírkou vymetl šibenici - 1:0. Postupem času to začínalo řádně jiskřit nejen na hřišti, ale i na střídačkách. Hosté museli začít otevírat hru a domácí sázeli na rychlé brejky, z jednoho takového mohli udeřit dva nejmenší muži na hřišti, centr Štěrby padl přesně na hlavu nabíhajícího Kováře, ten však potvrdil, že hra hlavou není jeho nejsilnější stránkou a ve stoprocentní příležitosti minul branku. Zkrat předvedl deset minut před koncem Bastl. Po faulu na půlící čáře si v přerušené hře začal vyřizovat účty. Nabídl také teatrální pád po zásahu Černého. Hlavní arbitr ocenil Bastla červenou kartou, sportovně musíme uznat, že napomenut měl být i Černý. Jemnicko se nevzdávalo ani v desíti, na hrot vysunulo Tomana a bojovalo o bod. Rozhodnout mohl Boháč po individuální akci Holeše, ve skluzu však minul branku. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Herálec
Lucie Peňázová: Ustáli jsme první dvě zajímavé příležitosti hostů a pak už se nám podařilo srovnat hru. V prvním poločase jsme si vypracovali zajímavé šance, ale bez gólového efektu. Po ospalém úvodu druhého dějství jsme se dostali do důležitého vedení, bylo zřejmé, že utkání bude o jednom gólu. Vsadili jsme na důraz a obrovskou bojovnost, mnohdy až na hranici sebeobětování, kluci makali jeden za druhého, na hřišti se povzbudili a přineslo to své ovoce. Jemnicko předvedlo kvalitu směrem vpřed, ale vypracovalo si jedinou slabou střelu na branku, příliš jim nevoněly tvrdé souboje ve středu hřiště, tam jsme je dokázali předčít. Musíme stát nohama pevně na zemi a tyto důležité body potvrdit příští týden s Moravcem, jinak těžce vydřená výhra přijde vniveč.

1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl (trenér): Výkon z naší strany byl velice špatný, domácí do toho dali více důrazu a chuti po vítězství. Takže jim můžu k první výhře gratulovat. Ovšem utkání jasně nezvládla trojice rozhodčích, kdy domácím odpustila jasné dvě červené karty!



Sestavy


TJ Sokol Herálec
M. Žejdlík [-] - P. Veselský [-] , O. Černý [-] , M. Boháč [-] , M. Zobač [-] , J. Štěrba [-] , P. Hamák [-] , M. Kovář [-] , R. Holeš [-] , D. Okurka [-] (62. Z. Zlesák [-] ) , R. Kadlec [-]

1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - O. Tesař [-] , D. Smetana [-] (46. T. Bastl [-] ) , L. Niederhofer [-] , R. Menčík [-] - M. Jindra [-] , S. Křivánek [-] , P. Tesař [-] , V. Toman [-] - M. Axman [-] , T. Süssenbek [-] (61. D. Vacuška [-] ) -

ŽK: 42. P. Veselský , 75. M. Boháč , 78. M. Kovář , 85. R. Kadlec - 23. M. Jindra . ČK: 80. T. Bastl .
Hráči zápasu: M. Boháč , P. Hamák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BESEDA Petr - KARLÍK Ondřej, KYLAR Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: Zdeněk Peňáz
Tip experta: výhra hostů

Jemnicko považuji za jednoho z favoritů soutěže, a to potvrdí i v Herálci, který se zatím na úvod sezóny trápí.

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra hostů