0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 16:30

5.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Simandl dovedl Želetavu ke třem bodům


Branky


12

Domácí nepotvrdili výrhu z Počítek a doma jasně padli

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Do zápasu domácí vstoupili aktivně a po pár minutách přišla hned první šance, kdy z pravé strany poslal Sláma centr do vápna, ale Peňáz míč ze vzduchu netrefil ideálně a střela skončila vedle. Po dalších pár slibných útocích se však poprvé v zápase ozvali hosté. Po naší chybné rozehrávce přišel faul a následně přímý kop z dobré vzdálenosti, k míči se postavil Simandl a poslal střelu přes zeď, se kterou se zdálo, že si Balcar hravě poradí, nejspíše ho však překvapil odskok od země a střelu si nešťastně tečoval do brány – 0:1. Smolná branka Žďár trochu posadila na zem a soupeř si poté vytvořil další šance, které ale Balcar zlikvidoval. Za chvíli jsme se žďárská rezerva oklepala a měla snahu vyrovnat, ve velké příležitosti se ocitl Sláma, který dostal centr za obranu, ale v nájezdu na brankáře mířil těsně vedle. O pár minut později přišla šance z druhé strany, kdy Srnský vysunul Peňáze, který se dostal do vápna, ale i jeho střela na zadní tyč minula bránu.

Hosté si vedení pohlídali

Začátek druhé půle se odehrával spíše ve středu hřiště, poté přišla velká příležitost na vyrovnání z rohového kopu, kdy se skvěle uvolnil Machatka, jeho hlavička však mířila kousek nad břevno. Jak ubíhal čas, začali domácí hru více otevírat, což umožnilo hostům dostávat se více do brejků. Do dvou největších šancí se dostal Vrbka, ani v jednom případě však jeho střely netrefili bránu. Vrbka si spravil chuť v 75. minutě, kdy vypíchl rozehru domácího stopera a z kraje vápna vyslal střelu na bránu, bohužel si Balcar nevybral šťastný den a míč mu proklouzl mezi nohama – 0:2. Po druhé nešťastné brance už se žďársští nedokázali vrátit do zápasu, hosté kontrolovali hru a jejich vítězství ještě pojistil v 89. minutě Simandl svou druhou brankou v zápase – 0:3.



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Zdeněk Peňáz (hráč): Po minulé výhře jsme si na tento zápas hodně věřili, ale doplatili jsme na neproměněné šance a potom jsme dva góly soupeři přímo darovali. Náš výkon nebyl vůbec dobrý, ale musíme se z toho rychle dostat a pořádně zabrat v dalších zápasech.

Sokol Želetava
Jiří Simandl (trenér): Zápas jsme zvládli velmi dobře a byli jsme lepším týmem. Soupeře jsme do žádných větších šancí nepustili a my jsme si vypracovali další vyložené šance, které jsme neproměnili. Myslím že to bylo zaslouženě vítězství.



Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
O. Balcar [-] - D. Kulhánek [-] , B. Sláma [-] (80. M. Blažíček [-] ) , M. Srnský [-] (57. D. Musil [-] ) , P. Viliš [-] (69. J. Titauer [-] ) , F. Chroustovský [-] , M. Pelikán [-] , P. Machatka [-] , F. Růžička [-] , Z. Peňáz [-] , L. Klement [-] (46. J. Štíbal [-] )

Sokol Želetava
J. Partl [-] - P. Vranka [-] , M. Malík [-] , T. Veselský [-] , T. Simandl [-] , V. Čurda [-] (88. F. Kasáček [-] ) , Š. Vladeka [-] , M. Vrbka [-] , M. Ondráček [-] , M. Poledna [-] (58. M. Jičínský [-] ) , Z. Daniel [-]

ŽK: 66. B. Sláma , 71. P. Machatka - 48. Š. Vladeka .
Hráči zápasu: T. Simandl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠÍMA Nikola - NIEDERLE Zdeněk, DENEV Alex.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: Zdeněk Peňáz
Tip experta: výhra domácích

S Želetavou je každý zápas velmi těžký, ale vždy věřím v naši výhru, takže si přeneseme výkon z minulého kola i na domácí prostředí.

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích