3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 16:30

5.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kouty jasně přehrály Rapotice


Branky


12

Domácí po půli vedli. Hosté po pauze přišli o Liusika a Kouty dovedly zápas ke třem bodům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Do zápasu hosté vstoupili dobře a  byli lepším týmem. Po krásně zahraném rohu vykopával obránce z brankové čáry pokus Milana Laše. Vzápětí se sám na branku řítil Chatrný, který však akci zbrzdil a k zakončení se již nedostal. Po dvaceti minutách se domácí dostali do vedení. Po rohu se prosadil osamocený Roušar, když nikdo z bránících na rohový kop nereagoval - 1:0. Poté všechny akce hostů končili před vápnem soupeře. Domácí poctivě bránili a s klidem odkopávali na číhající útočníky. Ve 42. minutě byli hosté potrestáni podruhé. Mizerného odkopu brankáře využil Havelka a poslal domácí do dvougólového vedení - 2:0. 

Domácí si vedení pohlídali

V 50. minutě bylo hosté blízko vyrovnání. Němec prodloužil na Sobotku a ten se prosmýkl do vápna. Střela levačkou mu však vůbec nesedla. V 58. minutě šli hosté do deseti. Červenou kartu, kterou rozhodčí Kůrka avizoval již při nástupu na hřiště, vyfasoval po druhé žluté Dimo Liusik. I v deseti měli hosté více ze hry a dál dobývali Stýblovu branku. Snížení měl na hlavě Němec, toho však vychytal Stýblo. Po přihrávce Adamenka na Chatrného zývala prázdná branka. Ten však popřel všechny fyzikální zákony a balon za čáru nedostal. Několik slibných příležitostí měl na hlavě Michal Sobotka, ani jedno zakončení však nemělo přesnost a skončilo mimo tři tyče. V 89. minutě dal konečnou podobu výsledku Neuman - 3:0.



Ohlasy k zápasu



FC Rapotice
Tomáš Laš (hráč): Z Koutů tak odjíždíme bez bodu a minimálně pro příští zápas i bez vyloučeného Liusika. Na naších střelcích leží těžká deka a gól jsme nevstřelili už 238 minut. Do šancí se dostáváme, bohužel chybí góly. Styl fotbalu našich posledních soupeřů nám absolutně nevyhovuje. Je třeba přidat na důrazu ve vápně a hlavně v zakončení, chytnout se nějakou ,,šmudlou´´ a body určitě přijdou.



Sestavy


TJ Sokol Kouty
L. Stýblo [-] - M. Dočekal [-] , J. Nováček [-] (46. F. Coufal [-] ) , M. Nestrojil [-] (83. A. Dočekal [-] ) , D. Všohájek [-] , M. Neumann [-] , J. Roušar [-] , J. Havelka [-] (46. M. Mašek [-] ) , J. Růžička [-] , J. Hrůza [-] (86. P. Munduch [-] ) , D. Navrkal [-]

FC Rapotice
T. Laš [-] - A. Chatrný [-] (77. M. Adam [-] ) , M. Laš [-] , M. Jašek [-] , P. Sobotka [-] , V. Adamenko [-] , M. Sobotka [-] , M. Němec [-] (82. M. Dobeš [-] ) , J. Matoušek [-] , D. Liusik [-] , A. Palát [-]

ŽK: 65. J. Roušar , 74. J. Hrůza , 80. J. Růžička , 86. L. Stýblo - 24. D. Liusik , 62. M. Laš , 74. J. Matoušek , 77. A. Chatrný . ČK: 58. D. Liusik .
Hráči zápasu: M. Neumann .
Počet diváků: 213. Rozhodčí: KŮRKA Jaroslav - DOSKOČIL Pavel, KRYMOVÁ Martina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: Zdeněk Peňáz
Tip experta: výhra hostů

Rapotice vstoupily do začátku sezóny velmi dobře a formu potvrdí výhrou v Koutech.

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích