0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2021 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín vyhrál i v Rapoticích


Branky


12

Měřínu se venku daří. Po Želetavě vyhrál i v Rapoticích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Hosté se prezentovali svoji typickou hrou. Z hlubokého obraného valu vysílali do brejků svoje rychlonohé krajní hráče. Domácí působili bezradně a většina akcí končila před vápnem soupeře a nikdo nebyl schopen vymyslet finální přihrávku. Trest přišel v 38. minutě kdy se po pravé straně prosmýkl hostující záložník a zpětnou přihávkou našel Pololáníka, který neměl problém zakončit - 0:1. V závěru poločasu se domácí dál tlačili k soupeřově bráně, ale všechny pokusy byly blokovány obětavě hrajícími hráči Měřína. 

Hosté si vedení pohlídali

Do druhé půle domácí vstoupili dobře a  zdálo se, že je jen otázka času, kdy se dočkají vyrovnání. Hosté byli směrem dopředu prakticky neškodní a soustředili se pouze na defenzívu. Bohužel všem pokusům rapotických chyběla kvalita v zakončení. Po krásném centru Paláta se k hlavičce dostal Němec. Z malého vápna však vůbec branku netrefil. Stejně dopadla hlavička Kučery. Po průsmyku Liusika si jeho zpětná přihrávka našla postupně hned tři borce a balón se dostal až k Sobotkovi, kterému však v rozhodující chvíli balón uskočil a byl o něj oloupen. Další vyložená šance přišla v 70. minutě. Hladík podběhl vysoký balón a Kučera vracel před prázdnou branku. Poskakující míč však nedokázal nikdo dopravit do sítě. V zápětí mohl vyrovnat střídající Chatrný, jeho slabý pokus však skončil opět mimo tři tyče. Domácí dále mačkali hosty v jejich vápně, ale obléhání skončilo buď mimo a nebo na obětavcích ve žlutomodrých dresech. 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Měřín
Karel Kružík (trenér): Oproti minulému zápasu jsme předvedli úplně jiný výkon, i když jsme dorazili do Rapotic v improvizované sestavě dík zraněním, tak jsme týmovým výkonem odvezli tři body. Základem byla skvělá obrana. Musím vyzdvihnout hlavně stoperskou dvojici. ač soupeř druhou půlku tlačil, tak jsme to dokázali ubránit.Takže velký dík celému týmu.



Sestavy


FC Rapotice
T. Laš [-] - M. Laš [-] , M. Jašek [-] , P. Sobotka [-] , V. Adamenko [-] , M. Sobotka [-] , M. Němec [-] , J. Matoušek [-] , D. Liusik [-] , P. Kučera [-] , A. Palát [-] (76. A. Chatrný [-] )

TJ Jiskra Měřín
J. Hladík [-] - D. Polák [-] (66. T. Gondek [-] ) , L. Vokurka [-] , L. Doležal [-] (66. K. Kružík [-] ) , V. Procházka [-] , M. Souček [-] , L. Pololáník [-] (66. D. Jonáš [-] ) , T. Láznička [-] , M. Kožený [-] , T. Bublán [-] , V. Beran [-] (89. P. Sysel [-] )

ŽK: 35. J. Matoušek , 38. D. Liusik , 58. V. Adamenko - 38. L. Doležal , 68. D. Jonáš , 90. M. Kožený .
Hráči zápasu: D. Polák , T. Bublán .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: LANDSMAN David - BURIAN Vít, MRÁZEK Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Jan Hladík
Tip experta: výhra hostů

Čeká nás těžký soupeř z Rapotic, ale nám se paradoxně venku daří, takže těsným výsledkem zvítězíme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích