T. Otava 60.
Z. Peňáz 77. (p.)
2:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2021 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čapoun vystřelil Dukovanům tři body


Branky


60. T. Otava , 77. Z. Peňáz (p.) - 23. M. Novák (p.) , 46. Z. Prokeš , 82. R. Čapoun
11

Domácí dokázali smazat vedení hostů, ale ti se nakonec přece jen nakonec radovali z výhry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Dukovany přijely do Žďáru nad Sázavou v roli favorita, ale předem bylo jasné, že je s domácími mladíky nečeká nic jednoduchého. Hostům však vyšel první poločas na jedničku. Ve 23. minutě se prosadil tahoun ofenzivy hostí Martin Novák, na jehož zakončení z penaltového puntíku byl gólman Šenkýř krátký a hosté vedli - 0:1. Druhou branku přidal v závěru prvního poločasu Prokeš, který se nejlépe zorientoval a skóroval - 0:2. Zdálo se, že hosté mají zápas pod kontrolou a v klidu jej dovedou ke třem bodům. 

Hosté v závěru rozhodli

Domácí o přestávce provedli dvě změny v sestavě. Právě střídající Otava po hodině hry snížil a zápas zdramatizoval - 1:2. V 77. minutě byl ve vápně faulován Kulhánek. K penaltě se postavil Zdeněk Peňáz a srovnal skóre - 2:2. Hosté však i ve druhém kole zvítězili díky brance v závěru zápasu. V 82. minutě se trefila letní posila, kterou je Roman Čapoun, ten po minutě na hřišti zajistil svému týmu tři body - 2:3.



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Zdeněk Peňáz (hráč): Do zápasu jsme vstoupili aktivně, ale nevyužili žádný z našich slibných útoků a poté jsme dostali dvě branky po našich zbytečných chybách. Ve druhé půlce jsme se parádně chytili a vypadalo to na krásný obrat, ale chvíli po vyrovnání jsme opět propadli v obraně a soupeř chybu využil. Soupeři patří gratulace za bojovnost a nám nezbývá nic jiného, než se ze zápasu poučit a zabrat v dalších kolech.




Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
J. Šenkýř [-] - P. Machatka [-] , D. Kulhánek [-] (81. M. Blažíček [-] ) , B. Sláma [-] (86. P. Viliš [-] ) , Z. Peňáz [-] , J. Titauer [-] , F. Chroustovský [-] , J. Štíbal [-] (46. F. Růžička [-] ) , R. Kunstmüller [-] , O. Růžička [-] , M. Srnský [-] (46. T. Otava [-] )

SFK Dukovany 2001
M. Křišťál [-] - J. Fojtášek [-] , M. Novák [-] , J. Černý [-] , A. Dúcký [-] , M. Holoubek [-] , M. Fojtášek [-] , D. Viklický [-] , Z. Prokeš [-] , J. Novák [-] , Š. Pelán [-] (81. R. Čapoun [-] )

ŽK: 83. F. Růžička - 66. M. Holoubek .
Počet diváků: 152. Rozhodčí: HOLUB Radim - BENEŠ Jiří, KOCOUR Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Dukovany s Radešínskou Svratkou takřka neukázali nic, ale i přesto si myslím, že noví hráči Dukovan vyhrají díky šťastnému gólu v závěru.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích