Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2021 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na Moravci bylo jasno po první poločase


Branky


13

Hosté vedli po půl hodině už o pět branek. Druhý poločas se hrál jen z povinnosti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Úvod utkání nám vyšel hostům. Hned v šesté minutě se prosmýkl po levé straně Dima Liusik a otevřel skóre zápasu - 0:1. O dvě minuty později se k odraženému balónu dostal Palát a bombou z dobrých pětadvaceti metrů rozvlnil síť podruhé - 0:2. Domácí se spíše věnovali diskuzi s rozhodčí, čehož ve dvacáté minutě využil Valsa. Rychle rozehraným trestným kopem našel rozběhnutého Sobotku a ten v samostaném úniku nezaváhal - 0:3. Domácí byli zralí na ručník. Ve 28. minutě si udělal z domácí obrany tréninkové kužely Valsa a k zakončení do prázdné vyzval Sobotku. Ten dárečkem nepohrdl a připsal si druhý zářez - 0:4. Ve 32. minutě korunoval svůj výborný výkon Valsa a přidal pátý gól hostů - 0:5. Další branku mohl přidat Kučera. Jeho projektil však jen prosvištěl kolem šibenice domácí branky. Ve 40. minutě hosté polevili v koncentraci a nedorozumění obrany s brankářem, chytře využil Kovář - 1:5. Tento gól domácí probral z klinické smrti a v závěru poločasu se dostali do několika příležitostí. Po jednom ze série rohů, dokonce zvonělo břevno branky hostů. 

 

Hosté si vedení pohlídali

Moravec chtěl s výsledkem něco udělat a hnal se do útoku. Narážel však na pevnou defenzívu, které se podařilo hru rozkouskovat. Domácím se podařilo snížit v 60. minutě zásluhou Černého, který uklidil zpětnou přihrávku přesně k tyči - 2:5. Na více se však domácí nezmohli. V dalším průběhu druhého poločasu tempo upadlo. Obě strany se přiklonily k dlouhým nákopům. Hosté měli další šance. Sobotkův lob skončil těsně vedle, Kučerovo šidlo si našlo stejné místo a zakončení Paláta spíše volalo po přihrávce. 



Ohlasy k zápasu



FC Rapotice
Libor Sádlík (trenér): Do utkání jsme vstupovali s jasným cílem a záměrem. Cílem bylo uhrát výsledek odpovídající naší kvalitě a záměrem bylo navázat na výkon z druhého poločasu utkání prvního kola s Herálcem. Obojí se podařilo, ale jenom v prvním poločase. Druhý poločas, byť nelze našim hráčům upřít snahu a nasazení, už nebyl dle mých představ.



Sestavy


TJ Moravec
P. Kudiovský [-] - P. Sodomka [-] (8. D. Nobicht [-] ) , M. Černý [-] , F. Kovář [-] , J. Kachlík [-] , L. Šebek [-] , P. Červinka [-] , T. Smolík [-] , P. Juračka [-] , T. Toufar [-] , P. Černý [-] (81. M. Hanák [-] )

FC Rapotice
T. Laš [-] - M. Jašek [-] , P. Sobotka [-] , V. Adamenko [-] , M. Sobotka [-] (86. M. Matoušek [-] ) , M. Němec [-] , J. Matoušek [-] , D. Liusik [-] (78. M. Dobeš [-] ) , P. Kučera [-] , A. Palát [-] , R. Valsa [-] (69. A. Chatrný [-] )

ŽK: 48. P. Juračka , 49. J. Kachlík , 90. T. Smolík - 48. D. Liusik , 75. V. Adamenko .
Hráči zápasu: M. Sobotka , R. Valsa .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: SOUKUPOVÁ Věra - RYGL Luboš, SVOBODA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Rapotice v minulém kole rozdrtily Herálec, ale na malém hřišti na Moravci to budou mít hodně těžké, výhra domácích.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů