2:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2021 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec veze body z Herálce


Branky


47. M. Boháč , 84. O. Černý - 34. M. Fejt , 55. D. Doležal (p.) , 64. D. Doležal
11

Dvě slepené Doležalovy branky ve druhé půli rozhodly o výhře hostů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

V prvním poločase se hrál pěkný kombinační fotbal z obou stran, ale většina akci končila před vápny. Domácí mohli jít do vedení, ale šanci vychytal hostující brankář Plavec. První branka přišla ve 34. minutě, když po přímém volném kopu do vápna z pravé strany se střelou na přední tyč prosadil kapitán Kostelce Michal Fejt. Domácí branka zaskočila a do poločasu se už skóre nezměnilo. 

Hosté si vedení pohlídali

Domácí o přestávce změnili rozestavení a do druhého poločasu vlétli jako velká voda. Hned ve 47. minutě bylo vyrovnáno, když se díky povedené střelou trefil Boháč a rozvlnil síť hostující brány - 1:1. Domácí byli na koni, ale jejich snahu zchladil jeden z rychlých brejků hostů, který skončil faulem ve vápně. K penaltě se postavil Doležal a překonal mladíčka Chmelíka - 1:2. Za dalších devět minut poslal Doležal přiťuknutý míč do domácí brány a Kostelec už vedl o dva góly - 1:3. Od té doby domácí přitvrdili a utkání bylo hodně nervózní, plné faulu a strkanic. Domácí zatlačili hosty do hlubokého obranného bloku a dokázali i snížit v 84. minutě, když se trefil Černý - 2:3. Ve zbývajících minutách se již hosté ubránili a odváží překvapivě tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Herálec
Lucie Peňázová: V první půli jsme byli častěji na míči a když už jsme si vytvořili tlak, dali jsme si sami facku zbytečným faulem a dostali gól ze standardky. Do druhé půle jsme šli s odhodláním výsledek otočit, hned se nám podařilo vyrovnat, ale vlastními chybami se srážíme dolů. Kostelec jen čekal na naše zaváhání a stačilo mu to. Zklamáním je, že soupeř to byl hratelný a zvlášť na domácím hřišti musíme sbírat body, jestli nechceme hrát v soutěži jen druhé housle.

SK Kostelec
Michal Fejt (kapitán): V prvním poločase se hrál pěkný fotbal a nakonec jsme z toho vytěžili vedení. Po pauze měli domácí tlak a srovnali. Rozhodly dvě slepené branky, pak už jsme to i přes inkasovanou branku dotáhli ke třem bodům.



Sestavy


TJ Sokol Herálec
J. Chmelík [-] - M. Kovář [-] , M. Zobač [-] (65. T. Solnička [-] ) , M. Boháč [-] , V. Uchytil [-] , R. Holeš [-] , J. Slováček [-] (80. Z. Zlesák [-] ) , P. Hamák [-] , F. Bureš [-] (55. P. Veselský [-] ) , O. Černý [-] , D. Okurka [-]

SK Kostelec
R. Plavec [-] - J. Hájek [-] , M. Smejkal [-] (65. V. Pospíšil [-] ) , M. Fejt [-] , P. Tomášek [-] (90. V. Lukšů [-] ) , D. Doležal [-] (82. D. Hrubeš [-] ) , P. Zadražil [-] (65. J. Flégr [-] ) , J. Šmahel [-] , M. Votava [-] , L. Odehnal [-] , J. Végh [-]

ŽK: 70. M. Kovář - 69. M. Votava , 81. J. Flégr , 90. M. Fejt .
Hráči zápasu: D. Doležal , R. Plavec .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Za mě určitě remíza. Nevím co jiného očekávat. Oslabený Herálec a neznámý Kostelec. Proto plichta.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích