1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2021 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice loupily v Měříně


Branky


12

Když už to vypadalo, že domácí vydřou bod, tak v 85. minutě rozhodl Zdeněk Přibil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

V úvodu se na kopačkách domácích fotbalistů objevila zbytečná nervozita, kupily se nepřesnosti a měřínští jen těžko hledali styl hry, kterým se prezentovali v prvním kole. I tak se domácí dostali do několika slibných šancí, ovšem bez kýženého efektu. Hosté si rozhodně nekomplikovali život a svou hru postavily na jednoduchých odkopech, které směřovaly na rychlonohé útočníky. Hned po čtvrt hodině hry hosté předvedli, že chtějí v Měříně bodovat a jednoduchou kombinací se až příliš jednoduše se dostali do vyložené šance, kterou zneškodnil brankář Hladík. Ten měl kupodivu více práce po zbytek poločasu než jeho protějšek.

Hosté v závěru rozhodli

Ve druhém poločase se obraz hry téměř nezměnil. Hosté nadále byli nebezpeční a čím dál častěji se dostávali do šancí. Domácí po několika střídáních poněkud zjednodušili hru a snažili se být v útocích přímočařejší. Jejich hra ovšem postrádala přesnost a navíc se přibývalo individuálních chyb. Hosté se nadále drželi nastaveného systému a další jednoduchou kombinací se dostali k zakončení a v 53. minutě otevřeli skóre díky Říhovi - 0:1. Hra i poté pokračovala podle stejného scénáře a nenabízela zaplněným ochozům příliš mnoho fotbalové krásy. Přesto dokázali domácí svou snahu přetavit ve vyrovnání v 81. minutě, když po rohovém kopu Kružík hlavou vrátil balón zpět na malé vápno, kde Kožený míč uklidil pohotově do branky - 1:1. Domácí se z vyrovnání neradovali dlouho. Když už to vypadalo, že zápas skončí remízou, přišla další z individuálních chyb domácích, po které se zahrával rohový kop. Hosté několikrát předvedli, že tyto situace mají skvěle sehrané a vždy dokáží být nebezpeční. Tento roh v závěru zápasu nebyl výjimkou a balón si našel na zadní tyči osamoceného útočníka hostí, pro kterého už nebyl žádný problém uzavřít účet tohoto zápasu - 1:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín
Karel Kružík (trenér): Nebudu skrývat obrovské zklamání. Hlavně z naší hry, kterou jsme předvedli. Vůbec jsme se nedokázali dodržovat systém, který jsme si určili a navíc jsme dělali až příliš mnoho chyb, které soupeř trestal. Možná rozhodlo i to, že jsme na začátku zápasu nedokázali proměnit svoje šance. Nezbývá než se z toho zápasu poučit a připravit se na další kolo.

TJ Sokol Šebkovice
Matěj Pánek (hráč): Utkání bylo soubojové, v prvním poločase jsme měli dvě dobré šance, ty jsme ale neproměnili, Měřín taky trochu zlobil,. Druhý poločas už tolik šancí nebylo, troufnu si říct, že co byly tak se proměnily. Měřín měl ještě v poslední desetiminutovce závar, po kterém z brankové čáry vykopával míč Láďa Přibil. Konec jsme už ubránili.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín
J. Hladík [-] - V. Procházka [-] (46. L. Vokurka [-] ) , M. Souček [-] , L. Pololáník [-] (71. K. Kružík [-] ) , J. Polanský [-] (61. L. Doležal [-] ) , J. Netolický [-] , T. Láznička [-] , M. Kožený [-] , M. Hladík [-] (61. D. Jonáš [-] ) , T. Bublán [-] , V. Beran [-]

TJ Sokol Šebkovice
K. Klubal [-] - M. Rybka [-] , L. Venhoda [-] , Z. Přibil [-] (89. J. Holčapek [-] ) , M. Pánek [-] , T. Kotačka [-] , V. Přibil [-] , V. Němec [-] , V. Říha [-] (90. T. Bílek [-] ) , D. Kašpárek [-] (65. M. Uhlíř [-] ) , P. Hrůza [-]

ŽK: 71. M. Souček - 70. M. Pánek , 89. Z. Přibil .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: STRAKA Karel - LANDSMAN David, ROSICKÝ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Měřín porazil velice silnou Želetavu, navíc venku. Šebkovice také vyhráli. Bude to boj, po kterém se budou radovat domácí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra domácích