Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2021 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravec jede domů s prázdnou


Branky


10

Šebkovice domácí utkání zvládly a mají první tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Na začátku zápasu se hrála vyrovnaná partie, která se odehrávala především ve středu pole. Nejblíže brance byl Juračka, který rozezvučel břevno nad Klubalem. Hosty tato střela nabudila a měli více ze hry. Ve 26. minutě se domácí dostali k sérii čtyř rohů, kterou přetavil v branku Busta - 1:0. Ve 40. minutě dostal prostor Pánek, z hranice velkého vápna napřáhl a prostřelil Kudiovského v bráně Moravce - 2:0.

Domácí si vedení pohlídali

Druhou půli už Šebkovice ovládly hru a po hodině zápase tlak zužitkoval Říha - 3:0. Za sedm minut utkání zdramatizoval Toufar, který dostal míč za Klubala - 3:1. V 76. minutě však domácí podnikli další rychlou akci a na jejím konci byl Kotačka - 4:1. Poslední slovo měl pět minut před koncem zápasu Kovář, který návrat do mateřského dresu ozdobil brankou - 4:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Moravec
Martin Černý (hráč): Začátek nebyl špatný, ale nedali jsme branku a pak jsme ji naopak dostali po sérii rohů. Chvíli na to jsme inkasovali podruhé. Po přestávce už si to domácí pohlídali. Hodně jsme kazili v rozehrávce a domácí chodili do brejků.



Sestavy


TJ Sokol Šebkovice
K. Klubal [-] - M. Rybka [-] (71. Z. Přibil [-] ) , Š. Dvořák [-] , L. Venhoda [-] , M. Pánek [-] , T. Kotačka [-] (89. J. Holčapek [-] ) , V. Přibil [-] , V. Němec [-] , V. Říha [-] , K. Busta [-] , P. Hrůza [-]

TJ Moravec
P. Kudiovský [-] - P. Štěpánek [-] , P. Sodomka [-] , M. Černý [-] , F. Kovář [-] , J. Kachlík [-] (85. M. Hanák [-] ) , L. Šebek [-] , P. Červinka [-] , T. Smolík [-] , P. Juračka [-] , T. Toufar [-]

ŽK: 7. T. Kotačka , 36. K. Busta , 79. Z. Přibil - 32. M. Černý , 35. J. Kachlík , 37. F. Kovář , 54. T. Smolík , 82. P. Sodomka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŽALOUDEK Marek - HANZL Daniel, JONÁŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Tip: výhra domácích

Hosté z Moravce si do Šebkovic přijedou pro bod a podřídí tomu svoji taktiku, na kterou Šebkovice z působení v KP nejsou zvyklí. Marné dobývání Moraveckého obranného valu skončí bezbrankovou remízou.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Hosté z Moravce si do Šebkovic přijedou pro bod a podřídí tomu svoji taktiku, na kterou Šebkovice z působení v KP nejsou zvyklí. Dobývání moraveckého obranného valu skončí těsnou výhrou Šebkovic