Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2021 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín loupil v Želetavě


Branky


11

Měřínská Jiskra si překvapivě jednoznačně dokráčela ke třem bodům v Želetavě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Hosté z Měřína po nepříliš povedených přípravných zápasech, hned od začátku ukázali, že předchozí zápasy byly opravdu jen přípravné a začali diktovat tempo hry. Předváděli lepší kombinaci ve středu hřiště a míč měli povětšinu času na svých kopačkách. Domácí se snažili hrozit rychlými protiútoky, které končily na dobře organizované obraně hostů.

Celkem logicky přišlo otevření skóre ze strany hostů. Na levé straně pokutového území se k míči dostal středopolař Měřína Pololáník, který pohotovou střelou z otočky uklidil balón na zadní tyč překvapeného brankáře domácích - 0:1. O dvě minuty později po rychlém průniku, tentokrát po pravé straně, našel ostrou přihrávkou měřínský Bublán osamoceného Berana přímo před bránou domácích, pro kterého už nebyl problém uklidit balón do brány - 0:2. Nutno podotknout , že tento stav po necelých 25 minutách nečekali ani domácí a ani hrstka přihlížejících fanoušků Jiskry. Domácí se nechtěli s průběhem zápasu smířit a snažili se stav změnit. Následovalo několik náznaků šancí a několik standardních situací. Všechny tyto záležitosti dokázala obrana hostů vyřešit. 

Hosté si vedení pohlídali

Druhý poločas začal podle stejného scénáře. Přibylo pouze několik ostřejších zákroků z obou stran, které rozhodčí trestal žlutými kartami. Když už se domácí na delší časové úseky usadili na polovině soupeře, přišel rychlý protiútok po levé straně z pohledu hostí a další lahůdková kombinace a zároveň ukázka řešení situace „tři na jednoho.“ Kožený na levém křídle dokonale načasoval přihrávku na pravou stranu na Polanského, který místo zakončení patičkou vrátil na penaltu, kde nabíhal osamocený Smejkal, který už pouze nasměroval míč do prázdné branky - 0:3. Ani po tomto „školení“ to domácí nezabalili. A jejich snaha se jim vyplatila. Nejnebezpečnější z domácích hráčů Simandl předvedl svou sílu v oblasti okolo pokutového území. Na pár doteků si navedl míč na střelu a tvrdou nekompromisní ranou do protipohybu nedal hostujícímu brankáři šanci - 1:3. Domácí se po tomto úspěchu ještě snažili stav utkání zvrátit. Jejich snahu přerušila akce ze 78. minuty. Střídající Kružík perfekní kolmou přihrávkou vysunul rozběhlého Polanského, který zachoval chladnou hlavu a přeloboval vybíhajícího brankáře Želetavy - 1:4. Zbytek zápasu už se nesl v duchu rezignace ze strany domácích a kontroly situace na straně hostí.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Měřín
Karel Kružík (trenér): Jednoduše musím konstatovat, že jsem naprosto spokojený s předvedenou hrou. Předvedli jsme skvělý týmový výkon, který byl podpořen nadstavbou v podobě jednotlivých individuálních výkonů. Soupeře jsme od začátku donutili tahat za kratší konec a výsledek jednoznačně odpovídá průběhu zápasu.



Sestavy


Sokol Želetava
J. Partl [-] - M. Bartejs [-] , V. Čurda [-] , Z. Daniel [-] , T. Simandl [-] , P. Vranka [-] , M. Ondráček [-] (78. T. Veselský [-] ) , M. Poledna [-] (46. D. Poledna [-] ) , T. Janiček [-] , Š. Vladeka [-] , M. Malík [-] (87. J. Šrutka [-] )

TJ Jiskra Měřín
J. Hladík [-] - M. Souček [-] , E. Smejkal [-] (74. K. Kružík [-] ) , L. Pololáník [-] , J. Polanský [-] (86. D. Jonáš [-] ) , J. Netolický [-] , T. Láznička [-] , M. Kožený [-] , M. Hladík [-] , T. Bublán [-] , V. Beran [-]

ŽK: 26. V. Čurda , 45. P. Vranka , 80. M. Malík - 15. E. Smejkal , 27. M. Hladík , 89. M. Kožený .
Hráči zápasu: T. Láznička , L. Pololáník .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: DOSKOČIL Pavel - BURIAN Vít, MRÁZEK Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Tip: výhra hostů

V tomto utkání na sebe narazí velice kvalitní týmy. V generálce sice Želetava utrpěla debakl 1:7, ale to přičítám jejich nekompletní sestavě proti silnému soupeři z KP. Očekávám kvalitní fotbalovou podívanou a divokou remízu.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

V tomto utkání na sebe narazí velice kvalitní týmy. V generálce sice Želetava utrpěla debakl 1:7, ale to přičítám jejich nekompletní sestavě proti silnému soupeři z KP. Očekávám kvalitní fotbalovou podívanou a divokou remízu.