Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2021 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice berou tři body


Branky


11

O výhře domácích rozhodli čtyři branky ve druhém poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Od začátku utkání byli domácí aktivnější. Drželi míč častěji na kopačkách a na šance se dlouho nečekalo.Dobré příležitosti Rapotic v úvodu utkání však zůstaly nevyužity. Hosté poprvé ohrozili branku ve dvanácté minutě a hned z toho byl gól. Nedorozumění obraného valu využil Solnička. Jeho pěknou střelu sice domácí gólman vytěsnil na břevno, ale ke smůle domácích, se však odrazila do zad padajícícho brankáře a zapadla do sítě - 0:1. Inkasaovaná branka domácí však nastartovala k větší aktivitě a nadále určovali tempo hry. Bohužel s šancemi nakládali prachbídně. Na vyrovnávací branku se tak čekalo až do čtyřicáté páté minuty. Do odraženého  balónu na hranici penalty se opřel Kučera a rozvlnil poprvé síť hostů - 1:1. 

Domácí po přestávce rozhodli

Domácí po přestávce přidali na obrátkách a zatápěli před brankou hostů. Ve druhém poločase se více na hřišti jiskřilo než hrálo a výsledkem bylo několik žlutých karet na obou stranách. Domácí fanoušci, kteří se dostavili v hojném počtu se gólu dočkali až v 66. minutě. Důrazný Liusik vyhrál souboj na půli hřiště a poslal do úniku Sobotku, který krásně přeloboval hostujcího brankáře - 2:1. Hosté hru otevřeli a hnali se za vyrovnáním. Jejich několika nebezpečným standardkám však domácí obrana s  bravůrou odolávala. Hosté s touhou vyrovnat však nechávali v obraně okýnka, kterých domácí naplno využili. Sobotkovu výzvu přetavil ve druhý gól v zápase  Kučera a uklidnil tak domácí - 3:1. O dvě minuty později vyšachoval Adamenko z Valsou záložní řadu hostů a Sobotka se nemýlil - 4:1. Pátý gól na cestu přibalil hostům Radek Valsa a dal tak zápasu konečnou podobu - 5:1. 



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice
LIbor Sádlík (trenér): Do soutěžního utkání jsme vstoupili s odhodláním, ale s mnoha otázkami, zda-li se nám podařilo mužstvo po doplnění o nové hráče herně sladit. A první poločas nám nastavil zrcadlo našich schopností a současných možnosti. Celý první poločas jsme se hlavně potýkali s nervozitou a působili dosti nesehraným dojmem. Z toho pak pramenily chyby v obraně a v zakládání protiútoku. Ve druhé části utkání jsme se uklidnili a snad potvrdili to co jsme schopní na hrací ploše do budoucna předvádět.

TJ Sokol Herálec
Lucie Peňázová: Věděli jsme, jak těžké utkání nás vzhledem k absencím a šikovné ofenzivě domácích čeká. Po vstřelení branky jsme se nemuseli hnát dopředu a čekali jsme, co domácí vymyslí, převahu se jim dlouho nedařilo zúročit ve vyrovnávací branku, bohužel k tomu došlo těsně před poločasem. Po inkasovaní druhého gólu to pro nás již bylo těžké a v poslední čtvrthodině jsme už hráli ve stylu – buď a nebo. Výsledek je pro nás až příliš krutý, ale tři body si domácí za předvedený výkon určitě zasloužili, v rychlém přechodu do útoku jsou opravdu silní. Úvodní zápas musíme hodit za hlavu, příští týden již budeme mít k dispozici dovolenkáře a snad se alespoň částečně vyprázdní i marodka, takže se snad dá očekávat úplně jiné utkání.



Sestavy


FC Rapotice
T. Laš [-] - M. Jašek [-] , P. Sobotka [-] , V. Adamenko [-] , M. Sobotka [-] (88. M. Dobeš [-] ) , M. Němec [-] , J. Matoušek [-] , D. Liusik [-] , P. Kučera [-] (88. M. Adam [-] ) , A. Palát [-] (70. A. Chatrný [-] ) , R. Valsa [-]

TJ Sokol Herálec
J. Chmelík [-] - T. Solnička [-] , M. Kučera [-] , V. Uchytil [-] , R. Holeš [-] , J. Slováček [-] , J. Štěrba [-] , P. Hamák [-] , F. Bureš [-] , O. Černý [-] , P. Veselský [-]

ŽK: 73. J. Matoušek , 80. R. Valsa - 47. O. Černý , 64. J. Slováček , 73. V. Uchytil .
Hráči zápasu: P. Kučera , M. Sobotka , D. Liusik .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: MACHÁT Oldřich - ROSICKÝ Jakub, SVOBODA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Tip: výhra domácích

Tady nelze jinak. Na vstup do soutěže jsme dobře naladěni. I když to nebude jednoduché utkání, tak věřím, že proti silnému soupeři uspějeme a tři body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tady nelze jinak. Na vstup do soutěže jsme dobře naladěni. I když to nebude jednoduché utkání, tak věřím, že proti silnému soupeři uspějeme a tři body zůstanou doma.