P. Tesař 36. (p.)
M. Jindra 40.
M. Axman 47.
T. Bastl 70.
4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2021 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko si v poklidu došlo pro tři body


Branky


36. P. Tesař (p.) , 40. M. Jindra , 47. M. Axman , 70. T. Bastl
10

Domácí v každém poločase vstřelili dvě branky a vjednoznačně vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Konečně po roce se opět diváci dočkali mistrovského zápasu. Od počátku se hrálo ve svižném tempu. Juniorka Žďáru byla více na míči a snažila se domácí přehrávat kombinační hrou. Již ve 3. minutě se do dobré střelecké pozice dostal hostující Pelikán, ale mýřil nad. Domácí z počátku hrozili po rohových kopech. Ovšem hlavičky Tomana i Menčíka netrefili bránu. K největší šanci se dostali hosté po dvaceti minutách hry. Propadlého míče za obranou se zmocnil Homolka ale jeho sólo vychytal Kopeček. Následně byla hra vyrovnaná a převážně veškeré snažení obou týmů končilo před velkým vápnem. Ve 35. minutě byl ve vápně faulován domácí Axman a nařízenou penaltu proměnil Tesař P. - 1:0. Ve 40. minutě po chybě hostující obrany zvýšil pěkným obstřelem Jindra a domácí tak šli domácí do dvougólového vedení - 2:0.

Domácí si vedení pohlídali

Druhá půle začala pro Jemnicko tak jak končila první půle, tedy střelecky. Na pravé straně Křivánek uvolnil Menčíka a ten centrem vybídl k efektnímu zakončení nůžkami Axmana - 3:0. Jestliže chtěli hosté pomýšlet na zdramatizováni zápasu, tak třetí branka jim vzala vítr z plachet. Od té chvíle byli domácí jasně lepší a jen díky jejich nepřesnosti, či nekvalitě v zakončení mohlo skóre narůstat. Až v 70.minutě uvolnil Tesař Bastla a ten po kličce brankáři zvýšil - 4:0. Od té chvíle se zápas dohrával v poklidném tempu. V samém závěru ještě trefil domácí Hošek tyč a na druhé straně se po nebezpečné střele Přibyla musel vytáhnout skvělým zákrokem Kopeček.



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl (trenér): Za vítězství jsme rádi. Z počátku mladíci Žďáru hráli dobře, ale po obdržených třech brankách byli již odevzdaní a mohli odjet s daleko větším počtem obdržených branek.




Sestavy


1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - M. Axman [-] , T. Bastl [-] , S. Křivánek [-] , P. Tesař [-] (83. M. Hošek [-] ) , M. Jindra [-] , R. Menčík [-] , L. Niederhofer [-] , O. Tesař [-] , V. Toman [-] (77. T. Süssenbek [-] ) , D. Vacuška [-]

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
J. Šenkýř [-] - P. Machatka [-] , D. Kulhánek [-] (60. F. Růžička [-] ) , B. Sláma [-] (75. M. Přibyl [-] ) , Z. Peňáz [-] , M. Pelikán [-] (75. L. Klement [-] ) , T. Vokoun [-] , F. Chroustovský [-] , A. Homolka [-] (46. P. Viliš [-] ) , O. Růžička [-] , M. Srnský [-]

ŽK: 66. T. Bastl .
Hráči zápasu: D. Vacuška , M. Axman - A. Homolka , O. Růžička .
Počet diváků: 152. Rozhodčí: ROSICKÝ Pavel - PORUPKA František, RYGL Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Tip: výhra domácích

Jemnice potvrdí roli favorita a na dalekou cestu hostům přibalí více gólové zavazadlo.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Jemnice potvrdí roli favorita a na dalekou cestu hostům přibalí více gólové zavazadlo.