M. Hauer 63.
1:2p.
(0:1)
30. J. Rada
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotíkov dál sbírá body


Branky


63. M. Hauer - 30. J. Rada
0

Botci z Chotíkova přivítali na svém hřiště celek z Letné. Hosté byli v tomto utkání jasným favoritem, ale Chotíkov se v posledních zápasech zvedá a dává o sobě hlasitě vědět.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již od začátku se hrálo pěkné utkání, oba dva týmy se dostávaly do slibných brankových příležitostí. Střely ale často končily vedle nebo v náručí brankářů. Skóre zápasu otevřel hostující hráč a trenér v jedné osobě Jaroslav Rada. Ten dostal míč na vápno a střelou k tyči nedal brankáři Vojáčkovi šanci. Domácí se poté dostali do dalších šancí, ale první poločas nám již další branku nepřinesl. 

Ve druhém poločase byla zjevná snaha domácích o vyrovnání. Domácí fanoušky potěšil Miroslav Hauer, který jako správný kapitán srovnal stav utkání. A ke gólu přišel opravdu kuriózním způsobem. Brankář Chaloupka chtěl odkopnout malou domů, jenže svým odkopem trefil právě presujícího chotíkovského kapitána, od kterého se míč odrazil do brány. Oba týmy měli poté několik šancí na zvrácení stavu zápasu ve svůj prospěch, ale všechny příležitosti zůstaly neproměněny, a tak se šlo na penalty.

Penalty byly opravdu napínavé, rozhodla až desátá série. V ní Letná dala, Chotíkov ne a musí se tak spokojit s jedním bodem. Celkově byl počet proměněných pokutových kopů 6:7.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plzeň - Letná B
Jaroslav Rada (trenér, hráč): Víceméně vyrovnaný zápas, kvalita zápasu byla vysoká.



Sestavy


FC Chotíkov 1932 B
M. Vojáček [-] , J. Fryček [-] (77. J. Kreipindl [-] ) - D. Kristl [-] , A. Bělohlavý [-] (50. M. Vyskoč [-] ) , M. Bernas [-] , M. Rubáš [-] , P. Čech [-] , P. Novák [-] , M. Prais [-] , M. Hauer [-] , P. Malata [-] (77. P. Oulík [-] )

TJ Sokol Plzeň - Letná B
P. Chaloupka [-] - P. Lehký [-] , M. Legát [-] (81. M. Berky [-] ) , M. Vodička [-] , M. Vaněk [-] , M. Geiger [-] , P. Kupka [-] , T. Kamínek [-] (66. Z. Přibyl [-] ) , M. Dobrý [-] , V. Svoboda [-] , J. Rada [-] (54. J. Suk [-] )

ŽK: 33. M. Legát , 68. M. Dobrý , 70. V. Svoboda .
Hráči zápasu: M. Hauer - P. Kupka .
Místo: Tráva. Počet diváků: 26. Rozhodčí: Žák Adam - OULÍKOVÁ Kateřina (N), POSPĚCH David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.