3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2021 14:00

14.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náměšť nad Oslavou rozhodla již v první půli


Branky


11

Téměř sousedské derby se hrálo v rámci předehrávaného prvního jarního kola na pěkném hřišti v Náměšti nad Oslavou, kde domácí přivítali Třebíč, která pomalu uniká ze sestupových příček a bodovat nutně potřebovala.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená karta a dva góly

Přítomných 90 diváků se dříve než prvního gólu dočkalo červené karty. Již ve 4. minutě byl vyloučen hostující gólman Duba za zmaření brankové příležitosti podražením protihráče mimo pokutové území, pro gólmana Dubu je to přitom již druhá červená karta v poměrně krátké době za stejný přestupek (vyloučen byl v domácím utkání proti Pelhřimovu). Ze hry tak musel jeho spoluhráč Maule a do branky se postavil talentovaný dorostenec Matěj Beneš. Jako první skórovali domácí fotbalisté, a to když se v 15. minutě trefil Zedníček - 1:0. Do poločasu ještě domácí přidali druhou branku, v 31. minutě navýšil vedení na 2:0 Chlup. 

Náměšť překvapení nepřipustila

V druhé půli ještě domácí fotbalisté jednou zužitkovali početní převahu, na konečných 3:0 upravil v 52. minutě Homola. Fotbalisté Náměště si tak připsali všechny tři body a v tabulce Krajského přeboru Vysočiny okupují klidný střed.



Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
K. Procházka [-] - J. Rubák [-] , T. Tumurbaatar [-] , T. Nekuda [-] , M. Preisner [-] - P. Hrobař [-] (56. J. Tomek [-] ) , M. Netrda [-] (56. M. Matoušek [-] ) , R. Durajka [-] , J. Klíma [-] (82. J. Hort [-] ) , J. Chlup [-] - S. Zedníček [-] (26. M. Homola [-] )

HFK Třebíč
P. Duba [-] - J. Uličný [-] , A. Suchna [-] , T. Hrbáček [-] (82. T. Novotný [-] ) - M. Hošek [-] (82. F. Dvořák [-] ) , V. Maleta [-] , P. Sedláček [-] (82. F. Richtr [-] ) , Z. Maule [-] (5. M. Beneš [-] ) , P. Florián [-] (33. M. Sáček [-] ) - T. Válek [-] - L. Karásek [-]

ŽK: 30. T. Tumurbaatar - 27. R. Durda , 27. V. Maleta , 31. P. Florián , 89. F. Richtr . ČK: 4. P. Duba .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: KYLAR Roman - KRONDRÁF Jan, DOSKOČIL Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích