0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2021 14:30

13.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby sousedů ze Žďárska bylo vítězné pro Vrchovinu


Branky


12

Šlágrem 13. kola Krajského přeboru Vysočiny bylo bezesporu derby mezi aspirantem na postup do divize - Novou Vsí a juniorkou Nového Města na Moravě, která jako jediný tým v soutěži, ještě neprohrála.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle ve znamení efektivnosti v proměňování šancí

Od prvního hvizdu to byl boj, spíše válka o každý decimetr hřiště. Fotbalové krásy v derby více než tři stovky diváků neviděly. Byl to zápas o efektivnosti v proměňování situací. V této činnosti hosté z Vrchoviny svého soupeře jasně předčili. Jinak zápas to byl vyrovnaný. Ve 21. minutě se juniorka Vrchoviny ujala vedení krásnou utaženou střelou k tyči po zemi, kterou Sytař nedal Fuksovi šanci - 0:1. Po půlhodině hry Žák vyslal průnikovkou mezi obránci míč na Nečase, který byl v postavení mimo hru, jinak by se určitě kopala penalta, zákrok Sáblíka byl za hranou. Těsně před přestávkou hosté zahrávali PVK z pravé strany, vysoký míč přistál na hlavě Slavíčka, který před Fuksou zvýšil - 0:2. 

Červenka zahrál Fuksovi na housle

Po přestávce domácí převzali iniciativu, byli aktivnější a z toho vyplynuly také šance. V 52. minutě po dlouhém autu míč poskakoval nad hlavami všech, ale jako vítěz z toho vyšel brankář Sáblík, který na dvakrát míč zneškodnil. Po deseti minutách domácí šli do vápna sami před Sáblíkem, ten již byl překonán, ale stoper Švanda odvrátil v poslední chvíli na roh. V 72. minutě přišly chvíle pro mladíčka Červenku, ten se precizně uvolnil přes oba domácí střeďáky a Fuksovi zahrál na housle - 0:3. V 82. minutě opět po dlouhém autu vytáhl další svůj zákrok Sáblík, který míč v těžké poloze vyrazil jen před sebe, jenže domácí Ondřej Starý odmítl alespoň čestný gól domácích. Takže se na hřišti v Nové Vsi zrodilo v okresním derby překvapivé vítězství nováčka KP, který zatím nepoznal v průběhu soutěže hořkost porážky a posunul se na čtvrté místo tabulky. 

 

Zdroj: www.sfkvrchovina.com



Sestavy


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
J. Fuksa [-] - O. Starý [-] , V. Novotný [-] (46. J. Šandera [-] ) , J. Ptáček [-] (46. J. Starý [-] ) , O. Dacer [-] , F. Nečas [-] , M. Žák [-] , V. Komínek [-] , J. Havlík [-] , J. Nečas [-] , O. Forchtsam [-]

SFK Nové Město na Moravě B
M. Sáblík [-] - T. Švanda [-] , P. Sytař [-] , D. Bača [-] , V. Dobrovolný [-] (65. R. Červenka [-] ) , L. Polnický [-] (41. J. Chytrý [-] ) , M. Šmída [-] , L. Slavíček [-] (65. V. Veselý [-] ) , R. Blažíček [-] (76. R. Hlaváč [-] ) , P. Blažíček [-] , M. Jícha [-] (46. V. Hudák [-] )

ŽK: 60. J. Starý , 89. M. Žák - 26. M. Jícha , 48. R. Blažíček .
Počet diváků: 500. Rozhodčí: NIEDERLE Zdeněk - LANDSMAN David, ŠRÁMEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 22:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 09:04

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 14:04

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 06:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 07:01

Tip: výhra domácích